iapwnas
|
|
« στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 10:01:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 21, 2014, 10:05:40 μμ » |
|
δικος μας το εχει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
amp-gold
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 22, 2014, 03:08:21 πμ » |
|
Πάντως εάν υπάρχει κάποιος που το θέλει,καλά θα κάνει να έρθει σε επαφή μαζί μου (κάνω και δόσεις)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 22, 2014, 07:12:04 μμ » |
|
Πάντως εάν υπάρχει κάποιος που το θέλει,καλά θα κάνει να έρθει σε επαφή μαζί μου (κάνω και δόσεις)
Κατι σαν τον κωτσοβολο δλδ? Για στειλε μου ενα μηνυμα με την επιθυμητη τιμη που θες διχως δοσεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 23, 2014, 04:13:43 μμ » |
|
Τελικα ουτε που καταφερα να μαθω ποσο θα εκλεινε χωρις δοσεις!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 23, 2014, 11:59:15 μμ » |
|
Πόσο έκλεισε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 24, 2014, 12:14:45 πμ » |
|
δεν έκλεισε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 24, 2014, 08:06:50 πμ » |
|
Κάποιος το τσίμπησε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 24, 2014, 10:08:00 πμ » |
|
γνωμη μου παντα!δεν ειναι και το σπανιωτατο νομισμα!ουτε και υψηλης καταστασεως!να ηταν του 51 τοτε θα αξιζε τον κοπο να το αποκτηση κανεις(αφου το συντηρησει βεβαια σε ειδικο η εταιριες).χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 24, 2014, 12:53:50 μμ » |
|
γνωμη μου παντα!δεν ειναι και το σπανιωτατο νομισμα!ουτε και υψηλης καταστασεως!να ηταν του 51 τοτε θα αξιζε τον κοπο να το αποκτηση κανεις(αφου το συντηρησει βεβαια σε ειδικο η εταιριες).χαιρετω,γιαννης.
Τι είπες τώρα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 10:42:11 πμ » |
|
κοιτα το καλα!και αν σου αρεσει γενικα απο θεμα κοντραστ λεπτομερειων και πατινας?(εκτος και αν η φωτογραφια δεν απεικονιζει καθαρα το νομισμα).και αρκετο κατεβασμα εχει για υψηλης καταστασης!μαλλι,μουστακι,θυρεος,φυλλα,στεμμα.παντα η ταπεινη μου γνωμη!!!χαιρετω,γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 01:39:04 μμ » |
|
κοιτα το καλα!και αν σου αρεσει γενικα απο θεμα κοντραστ λεπτομερειων και πατινας?(εκτος και αν η φωτογραφια δεν απεικονιζει καθαρα το νομισμα).και αρκετο κατεβασμα εχει για υψηλης καταστασης!μαλλι,μουστακι,θυρεος,φυλλα,στεμμα.παντα η ταπεινη μου γνωμη!!!χαιρετω,γιαννης.
χαπακι πηρες ;η να σου ερθω με ενεση δοση ελεφαντα χρειαζεσε υγ για αυτο το τριψηφιο το ξεχνατε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 02:17:32 μμ » |
|
Λεωνιδα ειναι σιγουρα ακυκλοφορητο(MS-62 το εχει εκτιμησει η εταιρεια)αλλα δεν αρεσει προσωπικα σε εμενα οπως το βλεπω!δεν το απαξιωνω αλιμονο!αλλα θα προτιμουσα εστω και χαμηλωτερης καταστασης χωρις αυτην την πατινα που δεν το τονιζει οσο θα επρεπε!!!ισως απο κοντα να ειναι τελειως διαφορετικο?οπως τοσα αλλα που εχουμε δει!!!χαιρετω,γιαννης. υγ.η λοβοτομη δεν πετυχε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 25, 2014, 03:33:09 μμ » |