giannist
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 06, 2011, 11:06:43 μμ » |
|
καλησπερα φιλε γιωργο,δυστηχως δεν τα πουλαω,ενα καποδιστρια,και δυο τρια αλλα, εχει δει ο λεωνιδας,πιστευω οτι του αρεσαν.εχω προβλημα με τα νομισματα μου,δεν μου αρεσει να τα δειχνω,οποιος εχει δει,ξερει.και εχουν δει αρκετοι,πες του λεωνιδα που τυχαινει τωρα τελευταια να κανουμε παρεα,(ειναι πολυ καλο παιδι,και αγνος συλλεκτης,με την σημασια του ορου συλλεκτης.)γιατι τσακωνομαστε? με την καλη εννοια.απο μικρος εχω μερικες αρχες, γυρω απο τον συλλεκτισμο,μπορει να μην εχω τεραστια και πανακριβη συλλογη,αλλα οτι μπαινει,αξιζει τον κοπο.οταν πουλαω νομισματα φυσικα και τα δειχνω,για να τα πουλησω εννοειτε,οτι μπαινει στην συλλογη,ειναι ερμητικα κλειστο.προς καθε παρεξηγηση,δεν μου αρεσει να δειχνω κατι που υπαρχει,να δειξω ενα δοκιμιο, η ενα αδημοσιευτο το καταλαβαινω!!!ο λεωνιδας ειναι ενθουσιωδης και παρασυρεται οταν βλεπει ενα νομισμα που του λειπη,(το κανει απο το παθος της αποκτησης, καθαρα και μονο),και οχι λογω κερδους,και αυτο μερικες φορες, ξερεις οτι σε παρασυρει σε βιαστικες αγορες,παντως πηρε τωρα τελευταια ενα καλο και σπανιο νομισμα, σε καλη τιμη,απο παιδι της παρεας μας, σοβαρο συλλεκτη,και με σοβαρες γνωσεις.παντως θα σου στειλω μερικες φωτογραφιες,απο ενδιαφεροντα νομισματα μου,για να μην παραπονιεσαι.το βιβλιο σου αρεσε?μονο σε σενα θα το εδινα,πιστευω οτι ειναι ενδιαφερον,σε χαιρετω,παντα φιλος σου,γιαννηςτ.
|