Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 01, 2024, 05:32:28 πμ
Σελίδες: 1 [2]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  (Αναγνώστηκε 5447 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Helios
Αργυρό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 12:45:41 μμ »

Νικο Λύπη Helios),είναι αποδεκτο σε ολη την Ελλαδα ότι υπαρχουν διαφορες στην αντιληψη περι φιλοξενιας,και μαλιστα σε ιδιες περοχες υπαρχουν άλλες νοοτροποιες..

Ναι, σιγουρα, δεν αμφιβαλλω καθολου, απλα εγω τουλαχιστον δεν εχω βιωσει ασχημες στιγμες πουθενα στην Ελλαδα, αυτο εννοω... Ειναι βεβαια και πως το βλεπει και πως το χειριζεται ο καθενας, αν πας με την λογικη και την σιγουρια πως θα σε φανε εδω, ε, τοτε μαλλον θα σε φανε.. Πολλες φορες βρεθηκα και εγω αβολα καπου σαν ξενος αλλα με την κουβεντα γινεται σιγα-σιγα φανερο πως δεν υπαρχει κατι να μας χωριζει ενω αντιθετα υπαρχουν πολλα που μας ενωνουν. Νομιζω πως σαν λαος γενικα ειμαστε πολυ μπροστα σε θεματα φιλοξενιας. Ας στεκομαστε που και που και στα καλα μας βρε παιδια, εχουμε και καλα, οχι μονο κακα.. Κλείσιμο ματιού
Εγω πιστευω πως η φιλοξενια μας ειναι ακομα ενα απο τα πολυ δυνατα μας χαρτια.

Φιλικα,

Νικος
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 07, 2014, 01:12:07 μμ από Helios » Καταγράφηκε

Parker
Πλατινένιο

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει!

Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 12:58:32 μμ »

Σίγουρα υπάρχουν φιλόξενοι και σκάρτοι άνθρωποι παντού. Επιμένω όμως ότι όπου υπάρχει τουρισμός, η κατάσταση χειροτερεύει.
Θυμάμαι που είχα ακούσει στην τηλεόραση μια ιστορία από τον παλιό ηθοποιό Γκρέγκορι Πεκ. Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 60 γύριζε τα "Κανόνια του Ναβαρόνε" και κάνανε τα γυρίσματα στη Ρόδο, οι ντόπιοι τους υποδέχτηκαν τόσο θερμά που όλο το συνεργείο απορούσε με τη φιλοξενία και την καλοσύνη αυτών των ανθρώπων. Καμιά εικοσαριά χρόνια μετά που έτυχε ο Πεκ να πάει πάλι στη Ρόδο, έτριβε τα μάτια του. Τον κοιτάγανε όλοι στην τσέπη και του χρεώνανε τα πάντα διπλά και τρίδιπλα. Χωρίς το πορτοφόλι με τα δολάρια δεν έβρισκε τίποτα.  
Καταγράφηκε

verba volant, scripta manent
nestor34
Χρυσό μέλος

Είμαι ένας Αναρχικός συλλέκτης νομισμάτων!

Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 01:13:17 μμ »

θεωρώ οτι τιμούμε σαν λαός τον Ξένιο Δία, αλλα μετά το πολιτισμικό σοκ που πάθαμε με την είσοδο των βαρβάρων εξ Αλβανίας και εκ Γεωργίας, μας μείνανε κάποια κόμπλεξ.
Καταγράφηκε
πλακιωτης
Χάλκινο μέλος

Μικρος ο κοσμος , αστεια η ζωη......

Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 01:31:47 μμ »

Στην αναγκη σου βλεπεις τους αλλους και οταν εισαι φανταρος, ειναι μια παραξενη  και δυσκολη φαση. Σε περιμενουν αρπαχτικα για να στα παρουν καφετεριες,εστιατορια,μπαρακια και φυσικα στη πρωτη θεση οι ταριφες και ειδικα στα κεντρα εκπαιδευσης,παζαρια,φαγωμα και εκβιασμος στην αναγκη σου για μια εξοδο,για να προλαβεις ενα κτελ,ενα καραβι.................... Λύπη
Καταγράφηκε
SVcollector
Διαχειριστής
Πλατινένιο

Σόλωνος 18, T:210 3644276-8088364

Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 07, 2014, 02:52:42 μμ »

Να πω και εγω την δικιά μου εμπειρία σαν φαντάρος πριν 5 χρόνια όπου υπηρέτησα Γιάννενα ,  Μυτιλήνη και Αθήνα. Στα γιάννενα υπάρχει τεράστιος ρατσιμός σε φαντάρους. Προσέξτε όχι με στρατιωτικά αλλά επειδή κάναμε μπαμ από το μαλλί ότι ήμασταν φαντάροι τρώγαμε πόρτα στις καφετέριες .

Τα Γιάννενα είναι μια πανέμορφη πόλη με 20.000 φοιτητές αλλά δυστυχώς εκεί με έκαναν να ντρέπομαι που είμαι φαντάρος.
Στην Μυτιλήνη που έχει πολλούς στρατιωτικούς ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι έβγαιναν μετά τις 10 που οι φαντάροι επέστρεφαν στο στρατόπαιδο.
Για τις τιμές που λέτε συμφωνώ απόλυτα και να τονίσω ότι για μια απόσταση Καλαμάκι Γλυφάδα πληρώναμε 10 ευρώ στην Μυτιλήνη και στα Γιάννενα. Σιχάθηκα τους ταρίφες ..Από μένα πας να βγάλεις ρε μ....?? Που τα είχα τσιμα τσιμα?
Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement