1) To facebook ξεκίνησε να χάνει κόσμο (αρκετούς πιτσιρικάδες),βγάζει χοντρά λεφτά από τις διαφημίσεις και από εφαρμογές όπως παιχνίδια κ.α. αν γίνει συνδρομητικό θα τους χάσει όλους.
2) Η εταιρία αυτή ξεκινάει τώρα άρα είναι νέα, πώς είσαι τόσο βέβαιος ότι δεν είναι άλλη μια απάτη;
3)Για εμένα δεν υπάρχουν καλές και κακές πυραμίδες,υπάρχουν ΜΟΝΟ κακές με λίγους κερδισμένους και πολλούς χαμένους.
4) Συμφωνώ ότι όλοι πάμε για το συμπλήρωμα.Άλλος για να βγάλει το δάνειο που πήρε άλλος για την δουλειά που έχασε ή το μαγαζί που έκλεισε, άλλος για το εισόδημα που του έκοψαν και τους πρόσθετους φόρους...
Το ερώτημα που προκύπτει είναι το συμπλήρωμα αυτό μπορεί να το καλύψει από το ίντερνετ; Προσωπικά πιστεύω πως ναι αλλά θα χρειαστεί χρόνο και κόπο και λίγη τύχη.Ένα e-shop, ένα ενημερωτικό site/blog (με διαφημίσεις) μπορεί να αποτελέσουν μία τέτοια λύση.
Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου γνώμη , χωρίς καμία διάθεση για προσωπική αντιπαράθεση και σε φιλικό πάντα τόνο.
+++++1111111Ηδη στην Αμερικη έχουν δημιουργηθει
εταιρειες που εχουν φτιάξει ένα τύπο δικτύου και πουλανε Αυλα προιόντα (π.χ. ταξίδια) ενω παράλληλα με αυτό επιστρεφουν ένα ποσοστό επι % για τα μέλη τους.Είναι κάτι νέο και δεν έχει σχέση με LR και Amway και επειδη είναι στην αρχή του όποιοι μπούν τώρα έχουν καλο πλεονέκτημα.
κατι σαν την WorldVentures δηλαδη, που παραμυθιασαν εναν φιλο και εχωσε καποια λεφτα και προσπαθουσε να χωσει και αυτος με την σειρα του αλλους 4 για να μην πληρωνει συνδρομη....
ΑΠΑΤΗ... υποτιθεται πληρωνες μια συνδρομη για να εχεις εκπτωσεις σε συγκεκριμενους προορισμους και ημερομηνιες που θελαν αυτοι.... αν τα συνυπολογισεις , συνδρομη & πληρωμη με εκπτωση, πιο ακριβα σου ερχοταν.....
το ονομαζουν διαδυκτιακο μαρκετινκ και σου λενε ενα σωρο μ@λακιες 5-6 ατομα στα meeting μυησης που αν πεις κατι διαφορετικο σε κανουν να φαινεσαι βλακας ασκοντας σου ψυχολογικη πιεση με στανταρ ερωτησεις....
το μαρκετινγκ δεν ειναι το κερδος απο πωληση αερα και παραμυθιασμα αλλων ατομων, μηπως την πατησουν οπως και αυτος!
ααα και ποτε δεν ανακοινωνουν δημοσια τι ακριβως ειναι και πως λειτουργει, παρα μονο κατ ιδίαν.... οπως και αυτο το βιντεακι της σελιδας αυτης
χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση και εγω...........