lefmaggos
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 08:33:32 μμ » |
|
AU details cleaned.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 08:35:13 μμ » |
|
Αυτά είναι τα σημεία που οριακά μπορείς να τα καθαρίσεις. Δηλαδή το πεδίο καθαρίζεται εύκολα, το εσωτερικό των γραμμάτων σχεδόν ποτέ και αυτά τα σημεία είναι το ενδιαμεσο. Οπότε αυτός που το έκανε έβαλε μεγαλύτερη πίεση (στην μπατονέτα,στο πινέλο κτλ) εκεί. Δεν φαίνεται διαφορά στο χρώμα και τα hairlines?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 08:41:39 μμ » |
|
Γιωργο πραγματικα δεν εχω προβλημα για τις γνωμες σας.....σιγουρα ξερετε καλυτερα απο εμενα,και δεν επιμενω στο οτι δεν ειναι καθαρισμενο απλα ρωταω για να μαθω και εγω να ξεχωριζω...αλλα πιστευω οτι το νομισμα εχει και αρκετα αλλα "οριακα σημεια καθαρισματος" οπου θα επρεπε και εκει να δειχνει ιχνοι καθαρισματος οπως λες..ετσι δεν ειναι ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 08:52:49 μμ » |
|
Δεν είπα ότι εχω περισσότερες γνώσεις απο κανεναν. Και εγω όταν στείλω για πιστοποίηση μπορεί να πέσω σε όλα έξω. Την γνωμη μας λεμε και όσο πιο πολλοί απαντάνε τόσο το καλύτερο. Επειδη ειχα καποια χαλκινα του Γεωργιου που ήταν πίτα ,πειραματιστηκα για να δω τι σημάδια αφήνουν καθαρισμένα. και βλέπω τα σημάδια μοιάζουν σε αυτό το νόμισμα.
Τα οριακα σημεια για μενα ειναι αυτά που σου έδειξα και τα ανοιχτά γράμματα,όπως το ταυ και το Πι. Και σε αυτά ισχύει το ίδιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 10:36:07 μμ » |
|
Καλορίζικο, πολύ όμορφο νόμισμα, σχεδόν ακυκλοφόρητο και πολύ κοντά στο MS. Ίσως είναι καθαρισμένο... αλλά... ίσως είναι βρώμικο. Τι από τα 2 μπορεί να είναι, δεν ξέρω επακριβώς. Κλίνω στην άποψη του καθαρισμού. Όμως σαν χώμα το βλέπω αυτό στις εσοχές, σε καμία γλάστρα το είχαν φυτέψει ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 10:41:14 μμ » |
|
Κωστα θα ακολουθησω τις συμβουλες που ειχες πει σε ενα σου post πριν μερικες ημερες περι καθαρισμου .......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 10:44:17 μμ » |
|
Κωστα θα ακολουθησω τις συμβουλες που ειχες πει σε ενα σου post πριν μερικες ημερες περι καθαρισμου .......
Όχι... Όχι... προς Θεού... Αναθεώρησα... Ξεκίνα με σβουράκι πρώτα και μετά σιδηρόστοκο και με ψιλό γυαλόχαρτο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 10:46:22 μμ » |
|
Όχι... Όχι... προς Θεού... Αναθεώρησα... Ξεκίνα με σβουράκι πρώτα και μετά σιδηρόστοκο και με ψιλό γυαλόχαρτο. Α....οκ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gio196
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 10:53:29 μμ » |
|
Κοιτώντας τη βρώμα που. Εχει απομείνει στο νόμισμα και ζώντας το κομμάτι απο κοντά αυτό το είδος τις βρωμας δεν είναι απο αυτές που βγαίνουν εύκολα με μπατονετεσ πινελα η οτιδήποτε χωρίς να αφήσουν πολυ έντονα σημάδια ίσως να εχει καθαριστεί ίσως οχι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 01, 2014, 01:19:13 πμ » |
|
AU details cleaned.
Άσε ρε που το βρήκες AU details cleaned. Και άλλη φορά να με ρωτήσεις για να το χρησιμοποιήσεις. Είναι δικό μου. Αλλιώς θα σε βάλω να πληρώσεις Γκουρού-δικαιώματα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|