oldgeotzo
|
|
« στις: Ιανουάριος 09, 2014, 01:35:12 μμ » |
|
Μολις παρελαβα ενα νομισμα που περιμενα..... Μου εκανε εντυπωση..οτι απ οποια γωνια..τροπο..και να το φωτογραφισεις..δεν μπορεις να το "θαψεις" Η ερωτηση ειναι..... Αυτο το νομισμα αυτο το νομισμα ειναι ακυκλοφορητο(κατα την γνωμη μου)..ποσο ακυκλοφορητο ..ομως? Αν εχετε αλλη αποψη ..παρακαλω ελευθερα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 01:56:33 μμ » |
|
Στο φρυδι ..δεν υπαρχει σημαδι...σιγουρο. Παρακαλω αν βλεπετε διαφορετικα το νομισμα....ελευθερα Αν το βλεπετε οπως εγω..αναρωτιεμαι..το ποσο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 01:57:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:01:09 μμ » |
|
Τον φιόγκο δεν τον έχεις βγάλει καλά και μάλλον το αδικεί η φωτογραφία. Έχει λούστρο για ψηλά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:15:27 μμ » |
|
Γιωργο καλησπερα, αυστηρα ακυκλοφορητο δεν ειναι...κατα τη γνωμη μου αν παρει ms, θα ειναι χαμηλο.. Παρολα αυτα ειναι raw αρα δεν ξοδεψες και μια περιουσία Ειναι πολυ ομορφο να το χαιρεσαι!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dejavu
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:21:07 μμ » |
|
εγω βλεπω μονο λιγη φθορα στα μαλια και ισος στα γραμματα πισω. θα ελεγα μσ61 σιγουρα απο αυτες τις φωτο. καλοριζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:32:03 μμ » |
|
...Μια στα μαλια πισω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:36:19 μμ » |
|
Παιδια ευχαριστω πολυ...βαζω ..και φρυδι... Ευχαριστω για την υπομονη..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:40:24 μμ » |
|
Και ο φιογκος...που κατα την γνωμη μου ειναι το μονο σημειο που με προβληματιζει..οχι το δεσιμο...αυτος καθεαυτος ο φιογκος... Πεσιμο ?..η ετσι ..ηταν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 02:55:43 μμ » |
|
Πρωτον Καλοριζικο με υγεια!! Δευτερον,για μενα ειναι ακυκλοφορητο αλλα εχει κατεβασμα στον φιογκο (οχι το δεσιμο ),ο εμπροσθιος ειναι γαμαουα (οπως λεει ο ακατανομαστος).Για μσ το κοβω αλλα χαμηλο!! Τριτο δεν εχει,μακαρι να βαζαμε τετοια νομισματα στις συλλογες μας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 03:04:28 μμ » |
|
Τελικά είναι περίεργος ο φιόγκος.. Να είναι ασθενές το πάτημα ? Πιο λογικό μου φαίνεται αυτό απο το να έχει φθορά μόνο εκεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 03:06:11 μμ » |
|
Τελικά είναι περίεργος ο φιόγκος.. Να είναι ασθενές το πάτημα ? Πιο λογικό μου φαίνεται αυτό απο το να έχει φθορά μόνο εκεί.
Με προλαβες,δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι ενταξει το δεσιμο αλλο ο φιογκος ετσι κατεβασμενος!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 03:14:28 μμ » |
|
Γιώργο, καλορίζικο! Ακυκλοφόρητο και με ωραία πατίνα, όπως το βλέπω από την φωτογραφία. Για MS, όμως δεν το βλέπω, χωρίς να είμαι και ειδικός. AU 55 με AU 58 το κατατάσσω. Ετσι για να μη λες ότι δεν κριτικάρουμε ό,τι ανεβάζεις!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 09, 2014, 03:38:49 μμ » |
|
Γιώργο, καλορίζικο! Ακυκλοφόρητο και με ωραία πατίνα, όπως το βλέπω από την φωτογραφία. Για MS, όμως δεν το βλέπω, χωρίς να είμαι και ειδικός. AU 55 με AU 58 το κατατάσσω. Ετσι για να μη λες ότι δεν κριτικάρουμε ό,τι ανεβάζεις! Ευχαριστω .. οσο πιο μεγαλη συμετοχη ..τοσο καλυτερα για ολους ...και για ολα τα νομισματα Ευχαριστω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|