Raw ξεκάθαρα ακυκλοφόρητη δραχμή 1883 και
1) 250 ευρώ είναι ευκαιρία. Πάρ' την πρώτα, ρωτάς μετά...
2)400 ευρώ πάλι καλά είναι. Πάρ' την όσο τη βλέπεις μπροστά σου. Αύριο μάλλον θα την έχει δώσει.
3)500 ευρώ. Πάρ' την. Σου περνάει από το νου το παζάρι... κι εμένα το ίδιο.
4)600 ευρώ. Τελικά είσαι σίγουρος οτι είναι ακυκλοφόρητη. Αυτό το σημαδάκι bag mark είναι?
5)700 ευρώ. ...Δεν είναι bag mark, γρατζουνιά είναι κι έχει μια και στον οπισθότυπο.
6)800ευρώ. Ακουμπάς ένα χιλιάρικο στο τραπέζι... "τόσα έχω, τυλιξέ μου και τις δύο"
7)900 ευρώ. "Ωραίο κομμάτι μεγάλε, που το βρήκες?"
8)1000 ευρώ. Θλίψη, ίσως και λίγη κακία, από μέσα σου... " Να δω που θα βρεις να τη χώσεις ρε π...στη"
ΜΗΝ απορείς, θα βρει... θα βρει.
1)O κατοχος ειναι ανω των 85
2)Εχει να ασχοληθει πανω απο 25 χρονια με νομισματα
3)μου ειπε οτι τα ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ τα εχει στο πατρικο του οπου διαμενει η αδερφη του
4)οταν του ειπα ποσο τα ειχε παρει μου απαντησε που να θυμαμαι μετα απο 50 χρονια που εχουν περασει
5)οταν του ειπα οτι δεν την εχω μου ειπε να διαλεξω μια απο τις τρεις να την παρω
6)οταν τον ρωτησα ποσο κανει με κοιταζε σαν εξωγηινο και μου απαντησε εμενα ρωτας ποσο κανει εσυ πρεπει να ξερεις
7)οταν του ειπα οτι δεν εχω λουπα να τα δω μου ειπε εσυ εισαι επιστημονας εμεις τοτε το μονο που χρειαζομαστε για να παρουμε ενα νομισμα ηταν τα ματια μας.....τωρα αστα να πανε(εχει καταρακτη)
εχω μια τρομερη περιεργεια να δω τα ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ