|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:23:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:26:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
jimse
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
End Of An Era
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:30:17 μμ » |
|
χαχαχαχαχαχα κάπου εκεί πρέπει να έχασα ένα δραπανοκαστάβιδο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
From Wishes To Eternity
|
|
|
τσοτσος
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:30:53 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:31:06 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:34:52 μμ » |
|
Δειξε τις το Δημητρη!! Και εαν τα παιδια θα σε δουν την κυριακη στον καφε με τσιροτα στο κεφαλι θα ξερουν τον λογο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:36:55 μμ » |
|
ωραία είναι, και φαίνεται φτιαγμένη από φυσικά υλικά, όχι πλαστικό και σιλικόνη που χαλάνε εύκολα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:40:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:50:44 μμ » |
|
Είναι η σωστή εργαλειοθήκη... δεν υπάρχει αμφιβολία ότι... Χωράει όλα τα <<καλά>> εργαλεία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 10, 2013, 10:51:53 μμ » |
|
εγω που ασχολουμαι με οικοδομες απο παππου προς πατερα τι πρεπει να κανω ?? ποσες εργαλειοθηκες να παραγγειλω ? υποψιν οτι σχεδον ολα τα εργαλεια τα εχω διπλα και τριδιπλα. αν καποιος χρειαστει κατι εδω ειμαι ...2-3 φορτηγα ξυλεια 1-2 φορτηγα πυργους με μαδερια , πρεσα σοβαντισματος.μηχανη μωσα'ι'κου,κοφτες μαρμαρων (νεροδισκοι),ανυψωτικα γυψοσανιδων -γερανακια,κοφτες πλακιδιων κ.λ.π. τωρα για δραπανα-κοφτακια -πιεστικα πλυσιματος κ.λ.π. τα θεωρω ''ψιλολογια'' βαλτε και φρεζες-χλοοκοπτικα-σπαθοσεγες ραβδιστικα ,γενητρια(της αγροτιας),και θα καταλαβετε...,ευτυχως ζω σε 23 στρεμματα γη οποτε εχω χωρο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 02:17:50 πμ » |
|
Σαν αλουμινας, εχω πολλα εργαλεία. Εκτος της δουλειας ομως, εχω και στο σπιτι σε μια πλαστικη ντουλαπα μεσα, τα πιο ομορφα Προσπαθω να τα περνω στο ιδιο χρωμα ολα. Κατα καιρους τα παω στο μαγαζι και αγοραζω καινουρια σε διαφορετικο χρωμα. Προσφατα αγορασα της ντεβολτ τροχο και δραπανοκατσαβιδο και είναι κιτρινο χρωμα. Ετσι τωρα αλλαζω και τα αργαλια σε κιτρινα σιγα σιγα υγ. με τα εργαλεια αυτα δεν δουλευω, απλα μου αρεσει να τα εχω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 09:21:10 πμ » |
|
... υγ. με τα εργαλεια αυτα δεν δουλευω, απλα μου αρεσει να τα εχω Αν πάρεις την σωστή εργαλειοθήκη... Θα τα δουλεύεις κι αυτά τα εργαλεία... ενίοτε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Dir
|
|
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 03:46:03 μμ » |
|
Γιώργη μάλλον δεν αναφέρεσαι σε περίπτωση σαν τη δικιά μου. Όχι μόνο έχω εργαλεία στο σπίτι, αλλά... Πάρκινγκ με όλα τα δέοντα για το αυτοκίνητο (συν πολλά ανταλλακτικά, λάστιχα κλπ). Υπόγειο 45 τετραγωνικά στο σπίτι, με πάγκο εργασίας (συν αμέτρητα εργαλεία και υλικά). Και λόγω της εργασίας μου, έχω μεγάλη αποθήκη (κοντά στα 140 τετραγωνικά), με σχεδόν όλα τα εργαλεία και υλικά για να φτιάξω καινούργιο σπίτι. Από λινάτσες, σκαλωσιές (και ψι) , μαδέρια, λατάκια, ξύλα (και δεκάδες κλάπες φυσικά), τσουβάλια με καρφιά (από 4-10), ατσαλόκαρφα, βίδες, σίδερα, πλέγματα, χαλίκι, άμμο, τσιμέντα, στόκο, χρώματα, πλακάκια, πόρτες, κουφώματα, είδη υγιεινής, ντουλάπια, βρύσες, σωλήνες... αν συνεχίσω θα γεμίσω όλη την σελίδα. Τίποτα δεν είναι σε τάξη, αλλά θυμάμαι που είναι το κάθε τι.
χαχαχα να σε εχουμε στα υποψην δηλαδη...!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coleccionista
|
|
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 05:13:51 μμ » |
|
εγώ έχω καμια δεκαριά βαλίτσες με πολλά εργαλεία:υδραυλικά,ηλεκτρολογικά και ξυλουργικά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ms να'ναι και ότι να'ναι ΒΑΣΙΛΗΣ
|
|
|
|