Προς ενημέρωση για το θέμα αυτό μιας και επανήλθε ο δάσκαλος αυτός έφυγε απο το σχολείο τελείως ξαφνικά μετά απο μια ακριβώς ίδια κατάστασή σε ενα άλλο παιδάκι...δε ξέρω εαν εγινε κάτι και εφυγε δε ξερω εαν περίμενε μετάθεση και έτυχε...
Παυλίνα δε ξέρω τελικά τι έκανες αν κατήγγειλες το περιστατικό στο διευθηντή η όχι, αν άκουγαμε όμως όλοι τα σκουριασμένα μυαλλά εδω μέσα θα υπήρχε και τρίτο παιδάκι θύμα..
Εσύ μάλλον έχεις χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα.
Ο διευθυντής του σχολείου (διεθύντρια, νομίζω), εκτός από μια "φιλική συμβουλή" στον γυμναστή, δεν μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα. Αν ξεπερνούσε τις αρμοδιότητές του, θα είχε να αντιμετωπίσει
αυτός (αυτή) πειθαρχικές ευθύνες.
Μπορείς να το καταλάβεις αυτό;
(Για να κάνει ο διευθυντής/διευθύντρια ο,τιδήποτε άλλο σε βάρος του γυμναστή θα πρέπει... να μπορεί να σταθεί σε πειθαρχικό συμβούλιο.)
-----------------------------------------------------------------------------
Να το πω και με άλλα λόγια: Ακόμα κι αν αυτός ο γυμναστής είναι το μεγαλύτερο κάθαρμα του κόσμου, ο προϊστάμενός του χρειάζεται
συγκεκριμένα στοιχεία για να τον αναφέρει "αρμοδίως" και όχι απλώς "παράπονα γονέων". Τα παράπονα των γονιών (εφόσον είναι δικαιολογημένα) το πολύ να οδηγήσουν σε κακή αξιολόγηση του γυμναστή και να μειώσουν τις πιθανότητες μελλοντικών προαγωγών κλπ.