nikos
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:15:56 μμ » |
|
Καπου την ξερω αυτην
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:18:45 μμ » |
|
Κύριε Νίκο, την προσέχω σαν τα μάτια μου, την έχω και με τις αδελφούλες της για να μην είναι μοναχούλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:24:15 μμ » |
|
Καλες οι φωτο,αφου κανεις τον κοπο , ισως καλο θα ηταν να επιλεξεις ενα καλυτερο σταθερο μονοχρωμο φοντο που να αναδεικνυει τα νομισματα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:25:47 μμ » |
|
Κύριε Νίκο, την προσέχω σαν τα μάτια μου, την έχω και με τις αδελφούλες της για να μην είναι μοναχούλα Ακομα και η φωτο ειναι η ιδια. Παντως ξεχωριζει λογω "double die"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:27:27 μμ » |
|
Να συνεχίσω την φωτογράφιση ή να το αφήσω; Πολύ ωραία νομίσματα, να τα χαίρεσαι Γιάννη. Να συνεχίσεις... πολύ καλή παρουσίαση. Αλλά καλό θα ήταν να μου δώσεις και την άδεια να τις χρησιμοποιήσω στον κατάλογο. Μετά από συνεννόηση φυσικά, γιατί δεν ξέρω τις ποικιλίες τους, και που αντιστοιχεί η κάθε φωτογραφία. Κωστα μου.. αντε να αρχισεις να βαζεις σε αυτα φωτογραφιες.. να εχουμε να βλεπουμε... γιατι εχω καταστραβωθει να βλεπω προς μελετη διαφορες κτλ, για να αρχισω να μαθαινω.. χαχαχα Σε μερικες ποικιλιες δεν βρηκα καν φωτογραφιες.... οποτε θα ειναι δυσκολο.. αλλα... ασε που θα ειναι λογικα το πρωτο site με ολοκληρωμενο καταλογο καποδιστριακων νομισματων...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:28:12 μμ » |
|
Κύριε Νίκο, την προσέχω σαν τα μάτια μου, την έχω και με τις αδελφούλες της για να μην είναι μοναχούλα Ακομα και η φωτο ειναι η ιδια. Παντως ξεχωριζει λογω "double die" Χρονια Πολλα κυριε Νικο και για την γιορτη σας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:30:47 μμ » |
|
Κάποια στιγμή θα της βγάλω μία καινούρια φώτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:34:39 μμ » |
|
Κύριε Νίκο, την προσέχω σαν τα μάτια μου, την έχω και με τις αδελφούλες της για να μην είναι μοναχούλα Ακομα και η φωτο ειναι η ιδια. Παντως ξεχωριζει λογω "double die" Χρονια Πολλα κυριε Νικο και για την γιορτη σας!! Σε ευχαριστω και σου ευχομαι και σενα χρονια πολλα με ΥΓΕΙΑ!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 11:37:17 μμ » |
|
να στε καλα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 01:42:11 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 10:51:19 πμ » |
|
Γιάννη, πολύ ωραία νομίσματα. Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 07, 2013, 11:25:35 πμ » |
|
'practice makes perfect' καλή συνέχεια και χρόνια πολλά στους/στις εορτάζοντες/εορτάζουσες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
senso1
|
|