Σύμφωνα πάντα με το άρθροΑυτό που λες πως έτσι κάνουν οι αλλόδαπες εκδιδόμενες είναι τελίως άσχετο με μία υπόθεση που κρίθικε απο το δικαστήριο.
'Ο κατηγορούμενος τελικά καταδικάσθηκε για σωματεμπορία'
Ούτε ξυλοδαρμό, ούτε για βιασμό, ούτε για απαγωγή ούτε για κάτι άλλο! Που σημαίνει ότι το δικαστήριο έκρινε ότι αυτό έγινε με την σύνεση της γυναίκας. Εκτός αν ο όρος σωματεμπορία περιλαμβάνει και την απαγωγή.
δεν σε έιδα να κάνεις κανένα σχόλιο με την ουσία του θέματος, την υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας παρα να προσπάθεις να μειώσεις το θέμα.
Δεν είδες μάλλον γιατί δεν σε συμφέρει. Το πρώτο μήνυμά μου καταδεικνύει την υποκρισία της Ελληνικής κοινωνίας. Βάζω παράδειγμα εσένα που ενώ κάνεις περίπου ( λέω περίπου γιατί δεν ξέρω αν πας σε αυτά τα μαγαζιά ή απλά τα γνωρίζεις) το ίδιο με τους χωριάτες, βγαίνεις και τους κατηγορείς!
ίδια τακτική δλδ με τους επαρχιώτες να το κρύψουμε κάτω απο το χαλί αυτά δεν γίνονται..
Δεν υποστήριξα ότι αν ήμουν στη θέση τους, θα το είχα καταγγείλει. Ίσως δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος, ίσως είμαι αναίσθητος, ίσως λίγο μα..κας... πολλά μπορεί να συμβαίνουν...Πάντως δεν θα πήγαινα να τα βάλω με σωματέμπορους και μπράβους για να γλυτώσω από την πορνεία μία γυναίκα. Τα δικά μου ποδαράκια δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος...εσένα που μπορούν κάντο . Πάντως σίγουρα
δεν θα την χρησιμοποιούσα και εγώ...