Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 12:02:10 πμ » |
|
Να προσθέσω αν μου επιτρέπεται , ο Εδουάρδος έχει αρχικά D.S στην προτομή , η Βίκη W.W. και η ελίζα η πρόσφατη προτομή I.R.B. Κάπου είχα διαβάσει τα πλήρη ονόματα αλλά δεν τα θυμάμαι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 02:13:14 μμ » |
|
Να προσθέσω αν μου επιτρέπεται , ο Εδουάρδος έχει αρχικά D.S στην προτομή , η Βίκη W.W. και η ελίζα η πρόσφατη προτομή I.R.B. Κάπου είχα διαβάσει τα πλήρη ονόματα αλλά δεν τα θυμάμαι...
Λοιπον μια και καναμε την αρχη ας τα πουμε ολα....W.W λοιπον για την Βικτωρια απο το ονομα του William Wyon αρχιχαρακτη του βασιλικου νομισματοκοπειου απο το 1828 εως τον θανατο του το 1851.D.S για τον Εδουαρδο απο τα αρχικα των δυο τελευταιων ονοματων του κατασκευαστη μεταλλιων George William De Saulles που εζησε απο το 1862 εως τον θανατο του μετα απο συντομη ασθενεια το 1903.Τωρα για τις προσφατες λιρες της Ελισαβετ το I.R.B προερχεται απο τα αρχικα του Aγγλου γλυπτη Ian Rank-Broadley γεννηθεις το 1952 που επιμεληθηκε το 5ο και τελευταιο εως τωρα πορτρετο της βασιλισσας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 06:02:03 μμ » |
|
Πολύ ωραία και χρήσιμα. Γιάννη, δοκίμασε κυπριακό λουβί και κάθε Παρασκευή δεν θα θες τίποτε άλλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 06:07:26 μμ » |
|
Τι είναι αυτό βρε Φάνη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 06:35:10 μμ » |
|
Τι είναι αυτό βρε Φάνη Kαταπληκτικο Γιαννη ....φασολια μαυροματικα με σεσκουλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 07:21:32 μμ » |
|
Τι είναι αυτό βρε Φάνη Οταν θα ανεβώ Αθήνα τη νέα χρονιά θα σου φέρω 1 κιλό και θα σου πω πως να το μαγειρέψεις. Μετά θα γλείφεις τα δακτυλάκι σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 08:01:28 μμ » |
|
Τι είναι αυτό βρε Φάνη Οταν θα ανεβώ Αθήνα τη νέα χρονιά θα σου φέρω 1 κιλό και θα σου πω πως να το μαγειρέψεις. Μετά θα γλείφεις τα δακτυλάκι σου Aσε Φανη θα του πω εγω πως να το μαγειρεψει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #22 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 08:19:49 μμ » |
|
Τι είναι αυτό βρε Φάνη Οταν θα ανεβώ Αθήνα τη νέα χρονιά θα σου φέρω 1 κιλό και θα σου πω πως να το μαγειρέψεις. Μετά θα γλείφεις τα δακτυλάκι σου Εγω λεω οταν ξαναερθεις να παμε να φαμε 3 κιλα παϊδάκια και ασε τα φασολια!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #23 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 10:10:41 μμ » |
|
Έγινε Γιάννη, εγώ θα τα φέρω και θα στα μαγειρέψει ο Μιχάλης. Θα κανονίσουμε όλα τα καλά παιδιά να πάμε για παϊδάκια όταν έρθω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #24 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 11:02:51 μμ » |
|
Έγινε Γιάννη, εγώ θα τα φέρω και θα στα μαγειρέψει ο Μιχάλης. Θα κανονίσουμε όλα τα καλά παιδιά να πάμε για παϊδάκια όταν έρθω. ναι ναι ναι ναι ποτε θα ερθεις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #25 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 11:08:56 μμ » |
|
Θα αργήσει λίγο Μιχάλη. Υπολογίζω τον Φεβρουάριο. Θα σας ειδοποιήσω πολύ πιο πρίν όμως όταν γνωρίζω ημερομηνίες για να το κανονίσουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #26 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 11:19:20 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 30, 2013, 11:31:37 μμ » |
|
´Εγινε Μιχάλη. Πάντως νωρίτερα θα δεις τον Κώστα (κουνιάδο μου) στην τράπεζα οταν βγεί ο ασημένιος Ιπποκράτης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|