Πήγα το πρωί ο αριθμός μου ήταν το Νο3 ..ώρα μην ρωτάτε
το πρωί λοιπόν ακούστηκε ότι θα έδιναν μέχρι 120 κομμάτια. τα νούμερα που είχαν τουλάχιστον στα χαρτάκια έφταναν μέχρι το 144..
Μετά από καμιά ώρα άκουσα ότι τα κομμάτια τελικά που θα δώσουν θα ειναι 150..λίγο ποιο μετά 160..
λίγο πριν ανοίξει λοιπόν η τράπεζα είδα να φεύγει ο αριθμός 137, όσο περιμέναμε να ανοίξουν ήρθαν και άλλα άτομα και ήθελαν αριθμό .
Μέχρι να μπούμε μέσα τουλάχιστον οι πρώτοι είχαν δοθεί 149 αριθμοί.
μένουν λοιπόν 11 αριθμοί ακόμα. .εκεί λοιπόν που περίμενα να πάρω και εγώ το νόμισμα άκουσα να λένε διάφορα για αυτά τα 11 κομμάτια μιας και ήμουν δυο βήματα από το σημείο που ήταν οι υπάλληλοι ..(δεν θα γράψω τι για διάφορους λόγους)όπως και να έχει όλοι ξέρουμε ότι είναι λογικό να φεύγουν κομμάτια και από τους υπαλλήλους της τράπεζας..πόσο μάλλον σε τέτοιες περιπτώσεις που μιλάμε για ένα νόμισμα χρυσό, αρκετά όμορφο με ωραίο θέμα. .και σχετικά καλή τιμή με βάση την ποσότητα.
άλλωστε εάν δεν υπήρχε η κρίση που υπάρχει δεν θα ήταν είναι η γνώμη μου αυτή η τιμή. .
όλα αυτά είναι βέβαια σχετικά και ο καθένας μιλάει με την "τσέπη" του.το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι υπό άλλες συνθήκες όλοι θα ήθελαν να το έχουν στην συλλογή τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως κάποιοι πίστεψαν έστω και για λίγο ότι δεν θα πουληθούν τα νομίσματα, θα μείνουν κλπ..
καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν, και μακάρι όσοι δεν το έχει πήραν να το πάρουν στην καλύτερη δυνατή τιμή αν και αρκετά δύσκολο. . .