Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι όσο αφορά το χρυσό του Αριστοτέλη.
τουλάχιστον για αυτούς που μένουν Αθήνα δεν θα πρέπει να "τρελαίνονται"..παιδιά 600 νομίσματα είναι
για αυτούς που το θέλουν εάν πάνε να το πάρουν θα το πάρουν. .δεν είναι ασημένιο να έχει 65 €..για να γίνει ο χαμός. .
Υπάρχουν σπίτια που με 500 περνάνε ολόκληρο μήνα, δουλεύει ο ένας και οι υπόλοιποι είναι όλοι άνεργοι. .
μιλάω για αυτές τ καταστάσεις γιατί αυτή ειναι η πραγματικότητα που ζούμε η που ζουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας και που δυστυχώς όταν πήγα να πάρω τα ασημένια είδα αρκετό κόσμο "άσχετο" απλά περίμενε να αγοράσει κάτι που δεν ήξερε καν τι ήταν. .
1200 ήταν αρκετά για το χρυσό(Ιπποκράτης). .ενώ με 600 κομμάτια(Αριστοτέλης) μπαίνει στο παιχνίδι και το χρυσό δυναμικά λόγω mintage. .
το μεγάλο πρόβλημα είναι λοιπόν για τους ΣΥΛΛΈΚΤΕΣ τ επαρχίας που ισως δυσκολευτούν να το αγοράσουν στην αρχική τιμή. .
Αυτό δηλαδή που θέλουν όλοι. .είτε είναι χρυσό η ασημένιο η οτιδήποτε. .
Όσο για το electra κάνει τ δουλειά του..πριν βγει το σετ με τα ασημένια τα είχε 134 νομίζω το ένα. . , και τώρα 296 και τα δύο. .
όπου υπάρχει ζήτηση η τιμή ανεβαίνει. .
ένας γνωστός μου παράγγειλε τ Πυθαγόρα και τ Σοφοκλή πριν βγει το σετ με τα ασημένια από το electra με 275 € μαζί με έξοδα αποστολής του πήγε 285 νομίζω. .για δείτε τώρα πόσο έχουν πάει? ??360 € και για τα δυο..85€ μέσα σε μόλις λίγες χωρίς τα έξοδα αποστολής.γιατί έγινε αυτό? ? γιατί αυξήθηκε η ζήτηση! !
Εγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι για το χρυσό και νοιώθω και τυχερός που μένω Αθήνα γιατί θα μπορέσω να το αγοράσω και να κλείσω το κενό εφόσον μου αρέσει αρκετά αυτή η σειρά και έχω όλα τα προηγούμενα. .