Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 13, 2024, 08:28:10 πμ
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Κουβέντες δημοπρασίας  (Αναγνώστηκε 19350 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ellinas
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 04:24:18 μμ »

Τωρα πλακα με κανεις......καλα βρε τι σου ελεγα 2 ωρες στο τηλεφωνο τιποτα δεν καταλαβες.....τα στοιχεια που σου γυρεψα τι τα ηθελα να παω να σου παρω ΑΦΜ απο την εφορια?
και θα ανοίξουμε καρτέλα μετά.
καλα θα σε παρω να στα ξαναπω
Καταγράφηκε
ellinas
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 04:27:50 μμ »

Αυτη η συναλλαγη δεν θα γινει ποτε
Αυτη τωρα ειναι απειλη ετσι για να ξερουμε δηλαδη
Απειλή δεν είναι, μην ξεχάσουμε και τη γλώσσα μας...
Εκπεμπεις στα μακρα και λαμβανω στα βραχεα για ξαναπροσπαθησε
Καταγράφηκε
LTZORTZAK
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

if you are good at something never do it for free

Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 04:28:07 μμ »

[quot author=chris_1972 link=topic=11147.msg136673#msg136673 date=1385388095]
Μιχάλη κάτι για καρτέλες πελατών διαβάζω και με ΄χει πιάσει φόβος. Που μπορώ να ανοίξω και εγώ μια. Απορία
[/quote]

Εσυ  διαλεξεις γιατι παραπονιεσαι;
Καταγράφηκε

LTZORTZAK
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 04:39:51 μμ »

Σε απαντηση των φιλων που αναρωτιουνται γιατι

ξεπουλαω βρηκα μια τρελη ευκαιρια στο ενατεταρτο της πραγματικης σημερινης αξιας .προκειμενου να το παρω δινω τα κομματια 20-30% χαληλοτερα ωστε να κανω την αγορα μου οποιος εχει οπιαδηποτε αμφιβολια να μην με ενοχλει

Χρηστο  ασε τα παζαρια κ βαλε το χρημα μεχρι το βραδυ αυριο στα στελνω

Γιωργο αφου πηρες γιατι φωναζεις

μιχαλη σε περιμενω  

Μιχαλη ελα για τις ανταλλαγες  

τεο οτι μεινει την κυριακη στην λεσχη τις τιμες στις εδωσα
Αν δεν σου κανουν θα παρει και ο milu αν και δεν το βλεπω

Οι αλλοι 2 φιλοι κρατημενα μεχρι το βραδυ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 25, 2013, 06:06:15 μμ από LTZORTZAK » Καταγράφηκε

LTZORTZAK
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 05:09:22 μμ »

ΤΕΛΟΣ
ΜΟΝΟ ΤΕΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Καταγράφηκε

milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 05:24:10 μμ »

ΤΕΛΟΣ
ΜΟΝΟ ΤΕΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Κατσε ρε φιλε!!Για κατσε!!Νομιζεις 12 ευρω εκανα προσφορα για να παρω τα τρυπια της δημοπρασιας;; Απορία Απορία Απορία Απορία Τα 12 ευρω τα δινω για να ανοιξω καρτελα!!Και εσυ τωρα μου την βγαινεις στην αποξω;;Ολα στο Τεο-Χρηστο και Μιχαλη;; Απορία Απορία Απορία

Ποτε ρε φιλε αυτοι οι χρυσολαγνοι  επεσαν στο βουρκο της αμαρτιας ωστε να χτυπησουν κοινα ελληνικα ουτε καν ασημενια;;Μονο εγω το εκανα και τωρα με πετας σαν στυμμενη λεμονοκουπα;;

Ευχομαι την Κυριακη η σερβιτορα να σου ριξει ολο το δισκο με τους καφεδες στο κεφαλι και να μην σε σκουπισει κιολας  Θυμός Θυμός Θυμός Θυμός
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
LTZORTZAK
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 06:02:17 μμ »

ΤΕΛΟΣ
ΜΟΝΟ ΤΕΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Κατσε ρε φιλε!!Για κατσε!!Νομιζεις 12 ευρω εκανα προσφορα για να παρω τα τρυπια της δημοπρασιας;; Απορία Απορία Απορία Απορία Τα 12 ευρω τα δινω για να ανοιξω καρτελα!!Και εσυ τωρα μου την βγαινεις στην αποξω;;Ολα στο Τεο-Χρηστο και Μιχαλη;; Απορία Απορία Απορία

Ποτε ρε φιλε αυτοι οι χρυσολαγνοι  επεσαν στο βουρκο της αμαρτιας ωστε να χτυπησουν κοινα ελληνικα ουτε καν ασημενια;;Μονο εγω το εκανα και τωρα με πετας σαν στυμμενη λεμονοκουπα;;

Ευχομαι την Κυριακη η σερβιτορα να σου ριξει ολο το δισκο με τους καφεδες στο κεφαλι και να μην σε σκουπισει κιολας  Θυμός Θυμός Θυμός Θυμός

οι κυριοι αυτοι εχουν καρτελα εδω και καιρο
ποιο συγκκριμενα
ο χρηστος 2 χρονια τωρα
ο μιχαλης 2
και ο τεο κοντα στους 6 μηνες

οσο αφορα την σερβιτορα αν ειναι η καλη να εισε σιγουρος οτι θα με σκουπισει και οχι με το βετεξ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 25, 2013, 07:58:29 μμ από LTZORTZAK » Καταγράφηκε

milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 06:11:52 μμ »

Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο

Καλως παω πάσο!!Ενα θα σου πω ομως:Με πηραν τηλ 5 συλλεκτες πρωι πρωι να με ρωτησουν αν ειμαι καλα!!Πρωτος πρωτος ο THEOMAN και αν λεω ψεμματα ας με διαψευσει!!Και τους ειπα οτι δεν με νοιαζουν τα ελληνικα αλλα το ''πασο''!!

Τελος παντων ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!!

Υ.Γ. Θοδωρη εχεις ανοιξει καρτελα στα ελληνικα 6 μηνες τωρα;; Απορία Απορία Απορία

Παει χαλασε ο κοσμος!!  Αναποφασιστικότητα Αναποφασιστικότητα Αναποφασιστικότητα Αναποφασιστικότητα
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
kostakis88
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 06:12:17 μμ »

μια ακυρη ερωτηση..σε τι καρτελα αναφερεστε?? δεν εχω καταλαβει.. Απορία Απορία Απορία Αναποφασιστικότητα Αναποφασιστικότητα
Καταγράφηκε

"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #54 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 07:05:41 μμ »

Καταρχήν, η απειλή θα πρέπει να έχει ένα "αν δεν... τότε". Εδώ βλέπω μόνο "δεν".
Συμπληρωματικά, η απειλή θα πρέπει να συσχετίζεται με σωματική βλάβη ή κάτι τέτοιο. Αν αναφέρεται σε οικονομικά, φέρνει σε εκβιασμό (άσχετα αν "απειλή και εκβίαση" συνήθως πάνε πακέτο σε νομικά κείμενα).

Με την ευκαιρία, από νομική άποψη, το "άσε με ήσυχο, γιατί θα σου ρίξω μπούφλα" φέρνει περισσότερο σε "εξύβριση". "Λόγω εξύβριση", αν μείνει στα λόγια, "έργω εξύβριση", αν πέσει η μπούφλα. Στην καθομιλούμενη, βέβαια, δεν το βλέπουμε έτσι.
Καταγράφηκε
ellinas
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 07:32:14 μμ »

Καταρχήν, η απειλή θα πρέπει να έχει ένα "αν δεν... τότε". Εδώ βλέπω μόνο "δεν".
Συμπληρωματικά, η απειλή θα πρέπει να συσχετίζεται με σωματική βλάβη ή κάτι τέτοιο. Αν αναφέρεται σε οικονομικά, φέρνει σε εκβιασμό (άσχετα αν "απειλή και εκβίαση" συνήθως πάνε πακέτο σε νομικά κείμενα).

Με την ευκαιρία, από νομική άποψη, το "άσε με ήσυχο, γιατί θα σου ρίξω μπούφλα" φέρνει περισσότερο σε "εξύβριση". "Λόγω εξύβριση", αν μείνει στα λόγια, "έργω εξύβριση", αν πέσει η μπούφλα. Στην καθομιλούμενη, βέβαια, δεν το βλέπουμε έτσι.
Το "αν δεν..."υπαρχει σαν προιστορια στην υποθεση την οποια φυσικα και δεν γνωριζεις και αυτος ειναι και ο λογος που βλεπεις μονο το "δεν".........αν χρειαστω φιλολογο φυσικα και θα σε προτιμησω και μαλιστα ευελπιστω σε καποια καλυτερη τιμη ως συμφορουμιτης....τωρα αν πεσει η μπουφλα(απο εμενα οχι γιατι ειμαι "βαρυ χερι"και μπορει να κανω ζημια Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο)ειναι "εμπρακτη εξυβριση"οπως ειναι και το φτυσιμο...αυτα τα λιγα απο μενα με αγωνιστικους χαιρετισμους "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟ"
Καταγράφηκε
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 07:36:07 μμ »

Χα χα χα χα χα Μιχαλη θεος  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 07:43:49 μμ »

Δεν είμαι φιλόλογος. Και κανείς δεν ζητάει φιλόλογο, ποτέ. Μόνο για φροντιστήριο.

Τελικά, υπάρχει κάτι "σωματικό" ή πρόκειται για εκβιασμό;
Καταγράφηκε
milou
Πλατινένιο

«Καιρόν πρόσμενε»

Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 07:47:52 μμ »

Δεν είμαι φιλόλογος.

Τελικά, υπάρχει κάτι "σωματικό" ή πρόκειται για εκβιασμό;

Γιωργο θαυμαζω την αριστη γνωση σου της ελληνικης γλωσσας!!Αλλα ασε μας καμμια φορα να μιλαμε και με γλωσσα ''πεζοδρομιου'' ετσι για να χαλαρωνουμε κιολας!!  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο

Λοιπον αν μου μεταφρασεις σε Νεα Ελληνικα την φραση ''Μου την εφερες στην αποξω'' θα σε παραδεχτω!!  Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε

«Καιρόν πρόσμενε»
sac
Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Νοέμβριος 25, 2013, 07:57:49 μμ »

Οι εκφράσεις κομμάτι της γλώσσας είναι. Αν χρειαστεί να το μεταφράσεις σε συγκεκριμένη "διάλεκτο", άλλο θέμα. Π.χ. σε νομικό κείμενο.

Τι διαφορά έχει το πέτσικο πλακάκι από το στραβό. Τι είναι το "ημιτσίμπουκο".

Τι διαφορά έχει η σαλαμάστρα από τη στεγανοποίηση. Τι διαφορά έχει το βιράρισμα, το σήκωμα και η έπαρση. Κλπ
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement