απο οτι ειδα τα περισσοτερα ειναι οντως ΒΜΑ χαρτονομισματα που ηταν για τις πληρωμες των αγγλων στρατιωτω νστον Β παγκοσμιο πολεμο.. και για ενα χρονικο διαστημα περνουσαν και σε καποια μερη της ελλαδας. για καποια χρονια περνουσαν στα δωδεκαννησα οταν ειχαμε βρετανικη κατοχη!
τα περισσοτερα ειναι σε χαμηλη κατασταση αρα και φτηνα! κανενα δεν ειναι ακυκλοφορητο.. και δεν εχεις το ακριβοτερο της σειρας που ειναι η 1 λιρα! ακριβοτερο σε σχεση με τα αλλα... ετσι;
απο τιμες δεν ξερω σε αυτη την κατασταση ποσο πανε τωρα ειδικα με την κριση! ελπιζω να σου γραψουν καποιοι αλλοι και να δω κι εγω γιατι μου λειπουν καποια (εχω μονο το 6ρ και 1 sh.)
η προπολεμικη επιταγη των ΗΠΑ... δεν ξερω απο τιμες.. ειναι κατι ειδικο για να μαζεψει καποιος (εχω καποιες ελληνικες που της πηρα πολυ φτηνα!!!!
).. ομορφη αλλα πιθανον πολυ φτηνη... δεν ξερω...
το δολλαριο που εχεις κανει 1 δολλαριο! ακομα περναει και δεν εχει παραπανω συλλεκτικη αξια! ασε που το εχεις σε κακη κατασταση ενω αν ανεβαινει ελαχιστα (να παει 2$) ειναι μονο σε ακυκλοφορητο, το βρησεις πολυ ευκολα στην κυκλοφορια!