Αγαπητε φιλε ο αγοραστης ειναι γνωστο μελος της συλλεκτικης κοινοτητας και ασχολητε μονο με Καποδιστριακα!! Δεν το πηρε κανενα καταστημα το λοτ, δεν του εμεινε του Γερμανου στα χερια!!
Αυτο οσον αφορα τις δικες σου αποριες.
Οσο για αυτο που λεει ο φιλος Γιαννης για τα <εικονικα μπιτ> ναι μεν υπαρχουν και τα ξερουμε , αλλα , στην συγκεκριμενη δημοπρασια μονο εναν κωδικο δεν γνωριζω προσωπικα ( αυτον με την αξιολογηση 4 ) και δεν μπορω να εκφερω γνωμη στο αν ηταν καρτα του πωλητη!!
Ολες οι αλλες καρτες ηταν Ελληνικες και γνωστων μας!!
Κανοντας εικασιες λεω οτι δεν ειναι καρτα του πωλητη διοτι ο πωλητης ειμαι σιγουρος οτι απο την στιγμη που το λοτ περασε τα 1500 ευρω εστησε χορο μπροστα στον υπολογιστη!! Οταν δε ειδε τα τελευταια δευτερολεπτα να κλεινει στα 3550 μπορει να κατουρηθηκε απο την χαρα του!!
Και κλεινοντας λεω οτι φυσικα δεν μπορουμε να κανουμε κουμαντο σε κανενος την τσεπη , ο συγκεκριμενος χρηστης θελοντας να εχει τα καλυτερα στην συλλογη του εσταξε χιλιαρικα και κερδισε ,
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι αυτα τα βλεπουν και αλλοι πωλητες ειτε στο ebay ειτε σε οικους δημοπρασιων και βλεπουμε μετα τα φοινικοπουλα που ενω αξιζουν Π,Χ 250 ευρω να ξεκινανε απο 600 και να τα χτυπανε οι καρτουλες του 2000 ψαχνωντας τον Ελληνα κοροιδο αγοραστη!!
Σε αυτο που θα συμφωνησω με τον Γιαννη ειναι οτι εγω οσο και να το θελω ενα νομισμα βαζω μια τιμη ταβανι!! Μολις την περασει το νομισμα λεω ( και εις αλλα με υγειαν )
Κανοντας υπομονη μου εχουν τυχει ευκαιριες και ευκαιριες με τελευταια εμπορο απο την Γερμανια να μου προσφερει μεγαλη Ελληνικη συλλογη με νομισματα απο ακυκλοφορητα μεχρι F στο ενα τριτο της τιμης που θα τα εβρισκα στην Ελλαδα!! Και αναμεσα τους και εφτα Καποδιστριες!!
Αμα εχεις υπομονη και δεν βιαζεσε οτι θελεις θα σου ερθει στις τιμες που πρεπει!!
Οσοι βλεπεις οτι σου ζητανε την Μανα και τον Κυρη τους λες καλη πωληση και εις αλλα με υγειαν!!