Toni-g
|
|
« στις: Νοέμβριος 13, 2013, 05:24:19 μμ » |
|
Το πρωτο μου Ιονικο ,δεν εχω ιδεα απο αυτα Μια βοηθεια για την κατασταση του Ευχαριστω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 05:25:52 μμ » |
|
καλή αγορά! να σου πούμε σε σχέση με την τιμή (να δοθεί το λινκ στη δημοσιότητα;)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 05:28:28 μμ » |
|
καλή αγορά! να σου πούμε σε σχέση με την τιμή (να δοθεί το λινκ στη δημοσιότητα;) ναι Γιαννη ,γιατι οχι ?Ειλικρινα δεν εχω ιδεα απο Ιωνικα και αν ειναι οκ η τιμη . Το πηρα στον υπνο μου κατα τυχη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 05:30:06 μμ » |
|
Kοιμασε και η τυχη σου δουλευει που λεμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 05:52:03 μμ » |
|
Να σαι καλα Γιαννη Και απο κατασταση?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:06:13 μμ » |
|
(απ'όσο επιτρέπουν οι φωτο) νομίζω πως ενας εγγλέζος θα το' λεγε 'συμπαγές' VF+ / οριακό XF
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:11:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:19:12 μμ » |
|
και οπως ειπαμε σε ενα αλλο θεμα προχτες ..να λεμε την γνωμη μας ξεκάθαρα....ας πω και την δικη μου..καλορίζικο φιλαράκι...πολυ καλές λεπτομέρειες...αλλα με αρκετά χτυπήματα Υ.Γ ελπιζω να μην στραβωσει παλι ο Θανασης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:39:55 μμ » |
|
Αντωνη καλοριζικο,,,το ειχα σταμπαρει και εγω και εψαχνα να βρω γιατι ηταν χαμηλα. Εντελει αποφασισα να μην το χτυπησω,,,μου αρεσε ομως...
Υ.Σ..Χανιωτη δεν στραβωνω γιατι ο Toni-g εχει φαει με το τσουβαλι τα νομισματα,δεν ειναι 20 χρονων, δεν θελω να χαλασω το θεμα του φιλου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:43:29 μμ » |
|
σαν ασχετος ρωταω και μη με παρεξηγήσετε..... τα χτυπήματα που εχει δεν ειναι λογος να ηταν χαμηλα η τιμη ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:55:39 μμ » |
|
ομορφο και ευχαριστο νομισμα!!! καλοριζικο! συμφωνω με asimako!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Toni-g
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 07:03:14 μμ » |
|
δεν στραβωνω ρε παιδια .δεν το σηκωσα να το θαυμασετε .την γνωμη σας ηθελα εξαρχής κ ευχαριστώ :)ειλικρινα δεν εχω ιδεα απο ιονικα.προσπαθουσα να μξν τα ξεκινησω κ αυτα αλλα . .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 07:12:47 μμ » |
|
Κατα την γνώμη μου η όψη της δεύτερης φωτογραφίας είναι σε πολύ καλύτερη απο της πρώτης. Τα χτυπήματα που έχει ειναι χτυπήματα που επηρρεάζουν βαθμό,αλλά όχι συλλέκτες που μαζεύουν raw. Στο οριο βφ χφ το βλέπω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
panosk
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 10:38:49 μμ » |
|
Κανονικοτατο XF για μενα ..Τα VF στα Ιονικα 1λεπτα εχουν αρκετα πιο σβησμενες λεπτομερειες.. Εχει χτυπηματακια στο rim ,κανενα σοβαρο ομως....Ευχαριστο νομισμα...Το 2ο πιο δυσκολο οντως μετα του 1848 αλλα με μεγαλη αποσταση δυσκολιας μεταξυ των δυο ... Με γεια Τονι !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|