tom
|
|
« στις: Νοέμβριος 13, 2013, 03:57:03 μμ » |
|
Πλαστο μαλλον αλλα γιατι το εκαναν? Κουμουτσα χοντρο χρυσο 14 περιπου γραμμαρια αντι για 6.45 που ειναι το κανονικο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 04:11:33 μμ » |
|
Για τους τουρίστες, για βασιλόπιτα, για....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 05:58:30 μμ » |
|
εχεις βρει σε καμμια βασιλοπιτα 14γρ χρυσο? εγω παντως οχι...η ερωτηση μου ηταν γιατι να το κανουν,,,τι κερδισαν?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:21:43 μμ » |
|
Το ωραιο ειναι οτι αφηνεις και μια πιθανοτητα 0.05% να μην ειναι πλαστο. Δεν ειναι σιγουρα πλαστο φτιαγμενο για να ξεγελασει και να περασει για γνησιο, αυτο ειναι σιγουρο. Να σε ρωτησω κατι,πως συμπερανες οτι ειναι χρυσο και οχι απλως επιχρυσωμενο η επιμεταλλωμενο? Η πατινα η οτι αλλο ειναι αυτο στον οπισθοτυπο μονο χρυσο αντικειμενο δεν θυμιζει. Το περασες στην πετρα,σε φασματογραφο η το υποθετεις απο το βαρος σε σχεση με τις διαστασεις?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:26:57 μμ » |
|
Το ωραιο ειναι οτι αφηνεις και μια πιθανοτητα 0.05% να μην ειναι πλαστο. Δεν ειναι σιγουρα πλαστο φτιαγμενο για να ξεγελασει και να περασει για γνησιο, αυτο ειναι σιγουρο. Να σε ρωτησω κατι,πως συμπερανες οτι ειναι χρυσο και οχι απλως επιχρυσωμενο η επιμεταλλωμενο? Η πατινα η οτι αλλο ειναι αυτο στον οπισθοτυπο μονο χρυσο αντικειμενο δεν θυμιζει. Το περασες στην πετρα,σε φασματογραφο η το υποθετεις απο το βαρος σε σχεση με τις διαστασεις? 18κ στο 22κ σβηνει... το 5 στο 99.95% μπηκε κατα λαθος ,,,δεν επιασε το shift οταν παταγα το %.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:28:52 μμ » |
|
θανάση η πέτρα δεν είναι κριτήριο..... Λίμαρε το και ρίξε 18αρι υγρό...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:29:18 μμ » |
|
ειναι 100% μη γνησιο! το νομισμα σου Ταμι μου δεν ειναι ακριβως νομισμα... και δεν ειναι παλιο! ειναι δε... ελληνικο! ειναι 22 καρατιων και ανηκει στην σειρα "απο το ηλεκτρο στο ευρω", που ειχε βγαλει η mailink. αρα ειναι αντιγραφο του γνησιου νομισματος.... και φυσικα ειναι κακοτεχνο και διαφορετικο και σε βαρος και σε καθαροτητα κτλ... λογικα πρεπει να ειναι και διαφορετικο στο μεγεθος;; δες εδω... http://www.mailink.gr/low/collections.php?id=205&item=57&cat=1http://www.mailink.gr/low/products.php?id=81για τα 22 καρατια εχει και σφραγιδα επανω του....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:30:47 μμ » |
|
χμμ... αν με ελεγχο εσβηνε στα 22 καρατια... ισως υπαρχει προβλημα δισπιστιας της εταιρειας που το σφραγιζει ως 22Κ !! να ειναι 21???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:33:25 μμ » |
|
χμμ... αν με ελεγχο εσβηνε στα 22 καρατια... ισως υπαρχει προβλημα δισπιστιας της εταιρειας που το σφραγιζει ως 22Κ !! να ειναι 21???
Νικο εσβησε,,,,θα το ξαναχτυπησω,,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:34:51 μμ » |
|
θανάση η πέτρα δεν είναι κριτήριο..... Λίμαρε το και ρίξε 18αρι υγρό... Για πιο πραγμα δεν ειναι κριτηριο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:35:41 μμ » |
|
αν είναι χρυσό η όχι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:41:03 μμ » |
|
αν είναι χρυσό η όχι...
Δεν χρειαζοταν ουτε πετρα να καταλαβεις οτι ηταν χρυσο. Τα καρατια με παρεξενεψαν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 06:42:06 μμ » |
|
Δεν μπορω να το βρω αν ειναι 21,,,μπορει,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 07:21:32 μμ » |
|
εχεις βρει σε καμμια βασιλοπιτα 14γρ χρυσο? εγω παντως οχι...η ερωτηση μου ηταν γιατι να το κανουν,,,τι κερδισαν? Ο Βαρδινογιάννης όταν κόβει βασιλόπιτα, τι δίνει στον τυχερό (στους τυχερούς);
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 13, 2013, 07:39:35 μμ » |
|
εχεις βρει σε καμμια βασιλοπιτα 14γρ χρυσο? εγω παντως οχι...η ερωτηση μου ηταν γιατι να το κανουν,,,τι κερδισαν? Ο Βαρδινογιάννης όταν κόβει βασιλόπιτα, τι δίνει στον τυχερό (στους τυχερούς); Αυτος δεν δινει ουτε δανεικο σκοινι στον κρεμασμενο να πνιγει..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|