oldgeotzo
|
|
« στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:07:20 πμ » |
|
Αυτη την μιση την εχω ξαναανεβασει.. Ας ας πουμε ..ετσι για να προχωρησουμε οτι δεν παιρνει καθαρο βαθμο..να μην αρχισουμε να λεμε..υποθεσεις Εμενα το ερωτημα μου ειναι το εξης ......... Γιατι ΑΝ παιρνει..να παιρνει κατω απο 64...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:11:04 πμ » |
|
και μια αλλη γιατι το δευτερο Φυλλο δεν φαινοταν...μιας και ειμαι δεινος φωτογραφος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:13:37 πμ » |
|
αν επαιρνε βαθμο,πιστευω δεν θα ηταν πανω απο 64 γιατι διακρινω μια απειροελαχιστη φθορα στα μαλλια και οι κεντρικη στηλη με μπιλιες στο στεμα δεν ειναι οσο ''τελειες'' ειναι οι πλαινες.θα το εκανα γυρω στο 62-63..κατα τα αλλα ειναι ενα πανεμορφο κομματι!!να το χαιρεσαι φιλε μου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:18:49 πμ » |
|
Θα τα παω ενα ενα Κωστη..λοιπον με αυτην την φωτο ειναι πεσμενα τα μαλλια ?...σε ποιο περιπου σημειο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:20:38 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:24:14 πμ » |
|
δεν υπαρχει συγκεκριμενο σημειο..για γενικη εικονα μιλαω..σε σχεση με αλλα υψηλοβαθμα οθωνικα,εχω την εντυπωση οτι ειναι κατεβασμενα.εκτος και αν ειναι λογω της φωτογραφιας.. παντα ελευθερα γιωργο μου!την αποψη μας λεμε και ανταλλαζουμε γνωσεις..οσο για το ξενυχτι,χαλαρα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:26:58 πμ » |
|
γιωργο οντως στην πρωτη φαινονται πεσμενα στην τελευταια οχι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:28:53 πμ » |
|
Αστα Λευτερη ..για αυτο λεγαμε προηγουμενος απο φωτογραφιες ...τρομερο ρολο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:32:36 πμ » |
|
Δεστε τωρα εδω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:34:11 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:36:25 πμ » |
|
μη ξεχναμε το οτι τα συγκεκριμενα δεν εχουν καλο πατημα, βλεπω τις μπιλιες στο θυραιο σε καλη κατασταση,το μαλακι μια χαρα!!Αν φυσικα παιρνει βαθμο εγω λεω 62-63!!Τις φωτο βαθμολογουμε οχι το νομισμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:37:03 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:41:37 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:45:10 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:50:50 πμ » |
|
το θεμα φωτογραφισης ειναι τεραστιο!θελει πολυ δουλεια για να αποδοσεις σε μια εικονα την πραγματικοτητα! αλλα καλα πας και εσυ με τις φωτο! τα κυρια στοιχεια τα εχουμε..τωρα σε μια εκτιμηση να πεσουμε 1-2 βαθμους πανω η κατω δεν λεει κατι.ουτως η αλλως αυτος που θελει εκτιμηση στο τελος τις ετιριες θα εμπιστευτει..εκτος και αν το αφησει raw,οποτε ο ''βαθμος'' δεν παιζει τεραστιο ρολο..βεβαια σε καλα και ακριβα νομισματα για να τα αφησει καποιος raw θα εχει και τις απαραιτητες γνωσεις αν μιλαμε για ''προχωρημενο'' επιπεδο συλλογης..ετσι πιστευω τουλαχιστον..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|