ANTONIO1967
|
|
« στις: Νοέμβριος 10, 2013, 11:20:57 μμ » |
|
Πηγε για κυνηγι το λιροσκυλακι και ξετρυπωσε αυτο το μισολιρακι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 11:31:46 μμ » |
|
Η αληθεια ειναι οτι τοσο καλη λεπτομερια σε Εδουαρδο (Μαλλι - μουσι) αλλα και καβαλαρη που να φαινεται μποτα, κεφαλι και χαλιναρι αλογου, κοιλιακοι και τετοιο σπαθι...αλλα και τοσο ΛΟΥΣΤΡΟ !!! δεν εχω ξαναδει σε μισολιρο Παρακατω ενα MS 64 της PCGS που μου φαινεται οτι χανει σε λεπτομεριες κατα κρατος απο το κουκλι μου Εσεις τι λετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 11:36:24 μμ » |
|
Πηγε για κυνηγι το λιροσκυλακι και ξετρυπωσε αυτο το μισολιρακι Που εστειλες βρε το σκυλακι;;Στο Αγγλικο νομισματοκοπειο;; Φουλ λουστρο ωραιες λεπτομερειες MS64-65 ΔΑΓΚΩΤΟ!!! Κατι μικρα hairlines δεν νομιζω να επηρεαζουν την γενικη αψογη εικονα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:05:38 πμ » |
|
Που εστειλες βρε το σκυλακι;;Στο Αγγλικο νομισματοκοπειο;; Να σου πω σε καποια φαση το εχασα ....δεν εχω ιδεα που τριγυρνουσε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
methodios
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:09:32 πμ » |
|
εκτος απο καραβι σερνει και σκυλο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 09:50:13 πμ » |
|
Φοβερή Αντώνη!Πολύ καλες λεπτομέρειες που πραγματικά και εγω δεν έχω ξαναδει σε Edward!Είχα κάνει ένα θέμα τις προάλλες για το πόσο δύσκολο είναι να δεις edward με full λούστρο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 11:00:27 πμ » |
|
Όμορφο απόκτημα ,ωραίο eye appeal και με εμφανείς υψηλές λεπτομέρειες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 11:23:08 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 11:44:10 πμ » |
|
+1,δημητρη η καλυτερη λυση!ουτε μηχανηματα,κλπ μονο λιγη τροφη και με το καλο να βρεις κανενα τενεκε πεντολιρα!(εστω και του 1887 απλα.)δεν βαριεσαι,μαζευε και ας ειν και ρωγες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:02:17 μμ » |
|
Πηγε για κυνηγι το λιροσκυλακι και ξετρυπωσε αυτο το μισολιρακι Είναι θέμα ράτσας ή εκπαίδευσης; Θέλω να πω, τίποτα σε χαρτονομισματόσκυλο δεν κυκλοφορεί; Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρέπει να το δεις επαγγελματικά. Δηλαδή, να πειραματιστείς είτε με τις ράτσες είτε με την εκπαίδευση...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 12:33:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 01:04:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 01:11:19 μμ » |
|
... Μπραβο Κωστα!!Η αγαπη μας για τα ζωα δειχνει τον πολιτισμο μας Οι Πακιστανοί συμπεριλαμβάνονται;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 01:45:07 μμ » |
|
Επειδή κάποιοι μπορεί να μην κατανοούν τα αστεία μας...
Προφανώς η αγάπη προς τα ζώα δείχνει υψηλό επίπεδο πολιτισμού. Η αγάπη προς τους (άλλους) ανθρώπους δείχνει, βέβαια, πολύ περισσότερα.
Ότι μπορεί να βρεθούν συνάνθρωποί μας που φροντίζουν ζώα, αλλά απεχθάνονται... κάποιους άλλους ανθρώπους... - μπορεί να είναι φυσικό στην ανθρώπινη φύση. - είναι απαράδεκτο στην ανθρώπινη λογική.
ΥΓ Οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι μεταξύ τους, αλλά δεν γεννιούνται μαθημένοι. Μαθαίνουν μεγαλώνοντας...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 03:50:35 μμ » |
|
Πολύ δυνατό μισόλιρο, συγκριτικά με το MS64 που έχεις βάλει το δικό σου το θεωρώ ανώτερο. Πάρα πολύ καλές λεπτομέρειες πολύ ωραία διατηρημένες στην πάροδο του χρόνου. Πιστεύω ότι θα πάει πάνω από MS64 εάν το αφήσουν εκεί θα το έχουν εκτιμήσει αυστηρά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
|