Θα μας κάνετε τώρα να ψάξουμε όλα τα panda μας.
Δεν φταίω εγώ, ο Ανάργυρος φταίει, αυτός μας έβαλε φυτίλια! Αυτός είναι troll! (Του το χρώσταγα, χαχα...)
--------------------------------------------------------------------------
Να σοβαρευτούμε...
Κοίταξα επίσης τις ανωμαλίς που λέγαμε (που σχολιάσε και ο coll). Για αυτό με πόνεσαν τα μάτια μου (άσχετο). Τα υπόλοιπα νομίσματα είναι η μέρα με τη νύχτα. Στα πιστοποιημένα του Ανάργυρου, όλο και κάτι βλέπεις (στο αριστερό, δεξιά από την αξία). Αλλά όχι στην έκταση των νομισμάτων που έδειξα εγώ στην αρχή...
Συμπεράσματα:
1. Οι "ανωμαλίες" είναι ανησυχητικό σημάδι. Στις γνήσιες κοπές δεν δικαιολογείται τέτοια
χαμηλή ποιότητα σαν των νομισμάτων που έδειξα.
2. Ακόμα και από "αξιόπιστους" εμπόρους δεν ξέρεις το μπορεί να περιμένεις. Όλα τα νομίσματα που βλέπετε εδώ τα έχω αγοράσει από τον ίδιο Κινέζο, μαζί με μερικά ακόμα. Ίσως να τα έχω αγοράσει και στην ίδια συναλλαγή. Τα 1996 φαίνονται όλα προβληματικά στα ίδια σημεία. Τα 1995 και 1997
φαίνονται εντάξει. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι άλλα είχα αγοράσει από αυτόν, θα κοιτάξω τα κιτάπια μου και θα δω.
3. Αν το ήξερε ότι τα 1996 που πουλούσε είναι προβληματικά ή όχι (και αν τα έλεγξε επαρκώς), αυτό, φυσικά...
4. Αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι για τα panda σας, ελέγξτε τα ένα-ένα εξονυχιστικά.
Προσέχετε τα μάτια σας (βάλτε γυαλιά ηλίου, ξέρω-γω).
5. Στο τέλος, βαράτε τον Ανάργυρο, όχι εμένα...