tom
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 02:19:06 μμ » |
|
Φιλε γιαννητ. Ενα καφεδακι εχουμε πιει μονο και εχω στην μνημη μου ακομα τοσα ωραια πραγματα που μου ειπες.Σιγουρα μεγαλος γνωστης σε πολλα συλλεκτικα.Πολυσυσυλλεκτικοτατος. Σε παρακολουθω απο την μερα που μπηκα.Εισαι απο τους λιγους που μοιραζεις τις γνωσεις σου αφειδως προς ολους και σιγουρα οι γνωσεις σου ειναι τεραστιες. Σου ευχομαι ολοψυχα περαστικα και να γυρισεις δυνατοτερος και απο πριν. Ο φιλος σου Τομ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 02:21:57 μμ » |
|
Αγαπητέ Γιάννη! Η παρουσία σου θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο "κεφάλαιο" στο στέκι που δεν εξαργυρώνεται με ευχαριστήρια και ευχολόγια. Κατανοώ ότι για να φτάνεις σε τέτοιες αποφάσεις έχεις σταθμίσει όλους τους παράγοντες, αλλά κάνε μια ακόμη προσπάθεια,έστω μία ακόμη. Πιστεύω ότι η πλήρης απομόνωση τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι η πλέον συνετή. Εύχομαι και ελπίζω να καλυτερεύσουν τα πράγματα για σένα και σε λίγο καιρό αυτό που σου συμβαίνει σήμερα να φαντάζει σαν ένα μακρινό και κακό όνειρο. Με εκτίμηση, Θανάσης.
Χωρίς να φανώ και εγώ πιεστική και χωρίς να γνωρίζω την κλίμακα του προβλήματος κύριε Γιάννη συμφωνώ με τον athas οπότε μπορείτε και όποτε έχετε διάθεση να είσαστε κοντά μας, και όπως επίσης είπε και ο φίλος Θεόδωρος εμείς που μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι έστω και σε κάτι, θα ήταν μεγάλη μας χαρά να βοηθήσουμε σε ότι μας πείτε...από καρδιάς ευχές για γρήγορη επιστροφή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 02:31:43 μμ » |
|
Κύριε Γιάννη,σας εύχομαι περαστικά και ελπίζω να αναθεωρήσετε και να επιστρέψετε στο Στέκι όταν η υγεία σας το επιτρέψει.
Μαζί με τις ευχές μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις πολύτιμες για εμένα τοποθετήσεις - συμβουλές σας πάνω στο χόμπι μας.
φιλικά Κώστας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 02:32:07 μμ » |
|
Φίλε συνονόματε σου εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο και καλή δύναμη. Εμείς θα είμαστε εδώ για σένα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
stin31
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 02:32:56 μμ » |
|
Εύχομαι καλή δύναμη και να σας ξαναδούμε σύντομα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georgius iii
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
ισχύς εν τη ενώσει
|
|
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 03:00:10 μμ » |
|
Γιάννη εύχομαι το καλύτερο για την υγεία σου και γρήγορη ανάρρωση. Είμαι ευτυχής που σε γνώρισα από κοντά και ελπίζω αυτό να επαναληφτεί . Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά που έχω αποκόμιση από τα γραφτά σου και τις γνώσεις σου που απλόχερα μοιραστικές μαζί μας.Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις στην παρέα μας γρήγορα γιατί χριζόμαστε άτομα σαν και σένα …… Από μένα να ξέρεις ότι οτιδήποτε χιαστείς και περνά απ το χέρι μου θα το κάνω!!! Σιδερένιος. Ο φίλος σου Γιώργος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Τα αγαθά κόποις κτώνται".
|
|
|
Cornelius
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 03:35:01 μμ » |
|
Γιαννη δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις για τιποτα δεν εκανα τιποτα θα ειμαι διπλα σου παντοτε και για οτι χρειαστεις οπως παντα. Εισαι ενας σπανιος ανθρωπος και σε ευχαριστω για την παρεα ολο αυτο τον καιρο. Μην χαθεις μονο και σε λιγες μερες θα εχεις αυτα που σου υποσχεθηκα να σε συντροφευουν. Να εισαι δυνατος και συγκροτημενος μεχρι το τελος. Α και σε ευχαριστω επισης και για προχθες που ηρθες κανοντας την υπερβαση, δεν θα σε ξεχασω ποτε αδελφε μου.Παναγιωτης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 03:45:53 μμ » |
|
Γιάννη ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ δύναμη ψυχής και ολα καλά θα πανε,να εισαι δυνατός και μην σε παίρνει απο κατω. Σου εύχομαι το καλύτερο για την υγεία σου και γρήγορη ανάρρωση και θα είμαστε ολοι κοντά σου για οτι χρειαστείς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 03:48:06 μμ » |
|
Γιάννη σου εύχομαι τα καλύτερα. Σ' ευχαριστούμε... RESPECT... Τα ξαναλέμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 04:06:39 μμ » |
|
Ασε τις παπαριες και πες την αληθεια στα παιδια οτι ετοιμαζεις βαλιτσες με το πιπινι πουσου καρφωνει τις ενεσεις :'(νοσοκομα ) για τα νησια fiji
Ενταξει λογικο ειναι να μας γραφεις αλλα μην μας λες και παραμυθια
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 24, 2013, 07:12:19 μμ από LTZORTZAK »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 04:08:46 μμ » |
|
ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΑΙ
ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΤΟΝ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 04:13:23 μμ » |
|
ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΑΙ
ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΤΟΝ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!! ΕΠΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
kypronumis
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:16:39 μμ » |
|
Καλη δυναμη γιαννη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 05:21:47 μμ » |
|
καλα κουραγια φιλε γιαννη ... κρατα γερα αυτο που δεν πουλησες ποτε στην ζωη σου ... την αξιοπρεπεια σου ... με εκτιμηση μιμις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 24, 2013, 06:28:37 μμ » |
|
´Οτι καλύτερο Γιάννη εκ βάθους καρδίας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|