Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 22, 2024, 03:52:54 μμ
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: εκτιμηση  (Αναγνώστηκε 50214 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kostas1
Επισκέπτης
« Απάντηση #90 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 08:48:07 μμ »

μαλλον δε θα ειναι τοσο δυσευρετος.... Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΩΛΕΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 09:11:42 μμ »

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
«ΠΟΣΟ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΑ» (POLYDOR 2421085)
και 15 το βρήκα και 23 το βρήκα κράτα οτι θες είναι λίγο το εξώφυλλο σου κάπως.

Νυχτοπερπατηματα...αναμονή .Με ξεπερνάει...

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης 1986
17 το cd    25 το βινύλιο .

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΣΣΗΣ / ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ 1980
17 cd     30 βινύλιο.

Μουσικη για το
Γεια χαρά
Θεατρικό έργο για παιδιά του Γιωργου Μενελαου Μαρινου.(cbs98013)
10 eyros

Φίλιππος Νικολάου ‎– Όταν
Label:
Philips ‎– 6331023     1971    απο 3 ως 5 ευρο. τον βλέπω συχνά στους πλανόδιους μοναστηράκι.

Χρήστος Κολοκοτρώνης Μια ιστορία! 
Για να μάθουμε και κάτι...Ο στιχουργός του Ύμνου της ΑΕΚ ...Αν παρακολουθεί ο Vaspyr θα σου πει να τον αγοράσει  Γλώσσα
Εδώ ενα compilation προς τιμή του.
Απο 15 ευρό και πάνω ..Καλός είναι ο δίσκος σου ανέβα μέχρι και 25 .

Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 12:34:42 πμ »

Πέρασε λίγο το κεφάλι μου,βάλαμε και 2 γκολ στον Αρη είμαι καλύτερα ας δούμε λίγα ακόμα.

ΒΙΟΛΑΝΤΗ ΡΕΝΑ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ 1979   10 ευρω ....
Να κάνουμε μια στάση...
1/http://www.semiramismusic.gr/semiramis/catalog/product/view/id/6497/s/1/category/36/

2/http://www.ricardo.gr/buy/mousiki/vinilia/laika/rena-biolanti-sumbolaio-agapis/v/an709055616/

Το εχω ξαναπεί...όποιος ψωνίζει από το semiramis είναι απλά για δέσιμο . τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Γιωργος Μενελαος Μαρινος -Καραμελοχωρα   12 ευρος

Τα τσιφτετέλια του Στελιου και του Μανωλη .  15 ευρος , έναν δίσκο που είχε επιμεληθεί και πάλι ο αντεννα με παραγωγό τον Νικο μουρατιδη...και είχε gay  αναφορές εν ονόματι Spartacus.....τον πουλάνε 30 ευρό. Σημεία των καιρών..

Γεώργιος Παπανδρέου ‎– Κηρύσσεται Ο Ανένδοτος Η Δημοκρατία Θα Νικήση
Label:
Philips ‎– 630121 PL  υπάρχει αρκετά και με μειωμένο αγοραστικό ενδιαφέρον ,για πολύ ειδικό κοινό 5 ευρω.
Καταγράφηκε
Stef1977
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 03:41:41 μμ »

Να δούμε και το
New boy με τον Graig Douglas made in England JAR340 apo Top Rank international 45αρι
Ευχαριστω
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 03:55:02 μμ »

Heart Of A Teenage Girl ‎(7", Single)   Top Rank International   JAR-340   UK   1960   
1 ευρο και 20 λεπτά.
Καταγράφηκε
Stef1977
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 04:25:02 μμ »

...και καλός και γρήγορος.Την άποψη σου..που πρέπει να επικεντρωθω περισσότερο,για να μην σε κούραζω συνέχεια...ποια υποτίθεται ειναι τα πιο δύσκολα?
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 05:23:58 μμ »

Από ελληνικά κάτι έντεχνα είναι ακριβά...οι δίσκοι του μάλαμα, του Θανάση παπακωνσταντινου τέτοια κουφά.
Και παλαιές ψυχεδελιες Afrodites Child και τέτοια...

Από ξένα ...sex pistols,beetles,velvet underground,rolling stones,misfits,bowie.

Τα βινύλια που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά  για ιαπωνια η φτιάχτηκαν εκεί με άδεια γενικά είναι ακριβά . για Αμερικανούς και Ευρωπαίους καλλιτέχνες .

Αν θες να κάνεις πραγματικά δουλειά και έχεις όρεξη για διάβασμα και όχι για πασαλείμματα ,αγόρασε και διάβασε προσεκτικά αυτό...και κράτα το μαζί σου στις αναζητήσεις σου σαν το Ευαγγέλιο του Λουκα .

http://www.vinylrecords.co.uk/RecordCollectorPriceGuide.html
Καταγράφηκε
dimmarko
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 05:40:18 μμ »

Από ελληνικά κάτι έντεχνα είναι ακριβά...οι δίσκοι του μάλαμα, του Θανάση παπακωνσταντινου τέτοια κουφά.Και παλαιές ψυχεδελιες Afrodites Child και τέτοια...

Από ξένα ...sex pistols,beetles,velvet underground,rolling stones,misfits,bowie.

Τα βινύλια που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά  για ιαπωνια η φτιάχτηκαν εκεί με άδεια γενικά είναι ακριβά . για Αμερικανούς και Ευρωπαίους καλλιτέχνες .

Αν θες να κάνεις πραγματικά δουλειά και έχεις όρεξη για διάβασμα και όχι για πασαλείμματα ,αγόρασε και διάβασε προσεκτικά αυτό...και κράτα το μαζί σου στις αναζητήσεις σου σαν το Ευαγγέλιο του Λουκα .

http://www.vinylrecords.co.uk/RecordCollectorPriceGuide.html

ε όχι και κουφά, μιλάμε για τον κορυφαίο έλληνα συνθέτη-καλλιτέχνη (Θανάσης) και τον κορυφαίο τραγουδοποιό (Σωκράτης ) που έχει βγάλει η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια...
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 06:12:32 μμ »

ότι πεις εσύ,περί ορέξεως Κολοκυθόπιτα ...αλλά 100 ευρό τώρα οι δίσκοι του Θαναση με τα τρία ρουμπαγιάτ ..δεν ξέρω. Μαζί σου και χρωστάω και κάτι δισκάκια να σου πω ε..
Αύριο ,μόλις ξυπνήσω από τον ύπνο που θα χάσω έχοντας στηθεί στην σειρά για το χρυσό ,θα τα βρω. Γλώσσα
Καταγράφηκε
dimmarko
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 06:37:24 μμ »

εγώ θα στείλω την μάνα μου... Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο τώρα να δεις τι σου ετοιμάζω...ηρθε για καφέ ένα φιλαράκι μου από τα παλιά, που παίζαμε dj πιτσιρικάδες, και μου είπε ότι έχουμε καμιά 500αριά δισκους μας στο πατάρι του και θα μου τους φέρει αυριο....χαχαχα, ετοιμάσου...
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Νοέμβριος 10, 2013, 07:05:29 μμ »

Έχω άδεια ,από μεθαύριο και μέχρι και των Φώτων.... Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
kostas1
Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 03:17:57 μμ »

εγώ θα στείλω την μάνα μου... Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο τώρα να δεις τι σου ετοιμάζω...ηρθε για καφέ ένα φιλαράκι μου από τα παλιά, που παίζαμε dj πιτσιρικάδες, και μου είπε ότι έχουμε καμιά 500αριά δισκους μας στο πατάρι του και θα μου τους φέρει αυριο....χαχαχα, ετοιμάσου...

Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός Σαρκασμός αχ νεστωρ αφου εκανες την αρχη...αντε να κρυφτεις τωρα....
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Νοέμβριος 11, 2013, 11:47:21 μμ »

Μενιδιάτης Μιχάλης ‎– Το Σχολειό Της Βιοπάλης
Label:
Zodiac (5) ‎– 88048  1975    20 ευρο

Μενιδιάτης Μιχάλης ‎-Αφήστε με να μιλάω για αυτήν
Label:
Zodiac (5) ‎– 88069        24-28 ευρο

Γρηγόρης Μπιθικωτσης-Μικης Θεοδωράκης Οκτωβρης 78
Label :
Emi   70900      1978   32-35 eyro

Ελένη Βιτάλη-Ελένη Βιτάλη ο πρωτος τις δισκος 1975

Tο μικρό σημείωμα του δίσκου αναφέρει: «H Ελένη Βιτάλη μας δίνει με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο όλη τη φρεσκάδα, όλα τα νιάτα της , αλλά και όλη την πρώιμη ωριμότητα της φωνής της. Τραγούδια απλά, τραγούδια δύσκολα, δραματικά και τραγούδια κεφάτα. Το ταλέντο της Ελένης της επιτρέπει να περνά με την μεγαλύτερη ευκολία από το ένα είδος στο άλλο , δίνοντας πάντα τη σωστή ερμηνεία. Το ταλέντο της και απλότητά της κάνουν τη νεαρή τραγουδίστρια να πλησιάζει τον υψηλότερο στόχο κάθε καλλιτέχνη: Την αλήθεια».
Μια θεά ... μοιράζετε τον αέρα μαζί μας...Για εμένα χωρίς τιμή,χωρίς αντάλλαγμα..για τον κατάλογο...
30 ευρο.+

ELENI VITALI ....ena ximoniatiko proi

Καταγράφηκε
dimmarko
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 01:15:06 μμ »

την έχω και έρωτα την Βιτάλη...

χρωστάς Δαδινόπουλο, Καραγκιόζη, Λυδία, Νυχτοπερπατήματα, Τσιμεντένια πρόσωπα, Ρεμπέτες ντουνιά...και εγώ χρωστάω έναν δίσκο που πρέπει να σου κάνω δώρο για την βοηθεια που μου προσφέρεις, θα διαλέξεις εσύ...α και όταν πάρεις το ρεπό σου πες μου να ανεβάσω τους επόμενους 12....

υγ. όλοι είναι δίσκοι, μην παιδευεσαι και μου γράφεις και το cd...
Καταγράφηκε
nestor
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Νοέμβριος 12, 2013, 06:23:21 μμ »

Πιο δύσκολο είναι να επιλέξω έναν ...παρά να εκτιμήσω τους υπόλοιπους .Σε ευχαριστώ για την ευγενική σου σκέψη ,με τιμά ιδιαίτερα..

Πάμε με ένα καφέ για παρέα και βλέπουμε...

Νίκος Δαλινοπουλος-Θα υπάρχεις για πάντα.
1977: O Γιώργως Σαμυρίδης ιδρύει την Sosaphone GSF Records.και το 1978 βγάζουν τον δίσκο αυτόν.
Έσκισα τα πτυχία μου...τελικά από έναν πολύ καλό φίλο άκουσα τις πιο σοφές κουβέντες"Όσο θέλει μπορεί να ζητήσει αρκεί να βρεθεί κάποιος να του τα δώσει,υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να είναι 10 εως 30 κόπιες ακόμα σε κυκλοφορία"
Τιμή δεν μου είπε, η εκτίμηση η δικιά μου ...200 + .Όπως αντιλαμβάνεσαι ... άλλο 10 εως 30 κόπιες απο την Σοφία Βέμπο και άλλο από τον Δαλινοπουλο. Πολύς κόσμος δεν γνώριζε ούτε γνωρίζει πως τραγουδούσε ε και μεταξύ μας ..δεν είναι και ο Ντεμις Ρουσσος φωνητικά  Γλώσσα
Εννοείτε πως δεν τον πουλάς και βέβαια είναι εκτός και δικιάς μου επιλογής δώρου. Περιμένω με τον καιρό και περισσότερες πληροφορίες ...

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, ο πολύ γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών.
Λίγες εβδομάδες πριν, είχε επιλέξει να ενημερώσει ο ίδιος τους φίλους του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για την άσχημη κατάσταση της υγείας του. Ζητούσε μάλιστα, απ' όσους μπορούσαν να βοηθήσουν, να προσφέρουν αίμα για αυτόν καθώς επρόκειτο να έκανε μια σοβαρή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη απ' όπου θα του αφαιρούσαν ένα λίπωμα που πίεζε τους νευρώνες και προκαλούσε ένα είδος παράλυσης.

Στης καρδιάς σου τ'ακρογιάλι (Νίκος Δαδινόπουλος)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 12, 2013, 07:47:09 μμ από nestor » Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement