-Χαιρετίζω όλα τα μέλη σ’ αυτό το τόσο ιδιαίτερο στέκι…..
-Κάνοντας λοιπόν μια αναγνώριση των θεμάτων , έπεσα εδώ και ξαφνιάστηκα…!!αυτό, το κεχριμπάρι (Ήλεκτρο-ν) το γνωρίζω…..
-Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται..
-Προ 4 ετών γνώρισα μέσω φίλου μου (τηλεφωνικά) τον άνθρωπο που είναι κάτοχος του εν λόγο κεχριμπαριού , ο οποίος μου εξέφρασε την επιθυμία του να προωθήσω το προϊόν .
Την επομένη μου στέλνει email με όλα τα απαραίτητα (φωτογραφίες , χημική ανάλυση , βεβαίωση παλαιοανθρωπολογίας
).
Πράγματι ήταν κάτι το μοναδικό…..
Να μη τα πολυλογώ , έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου αφιερώνοντας μήνες για την όποια προώθησή του (θα έπαιρνα ποσοστό από την πώληση.. ).
Αφού ναυαγούσαν οι όποιες προσπάθειες πώλησης , άρχισα σταδιακά να το βάζω στο περιθώριο. Ώσπου μετά από 1 χρόνο περίπου και μετά από άπειρα τηλ. Κυρίως στο εξωτερικό, το σταμάτησα.
-Προφανώς, οι κάτοχοι του εν λόγο προϊόντος(τα αδέλφια Σταύρος και Γρηγόρης) , το δώσανε και αλλού προς προώθησή του αργότερα.
-Τώρα….. ο timos δεν σας έδωσε φωτογραφίες και στοιχεία . ίσως κάπου χάλασε η δουλεία ή ενδεχομένως να έχει πουληθεί…
-Πάντως, την χρονιά που ασχολήθηκα και σύμφωνα με τις διαστάσεις και το βάρος, ήταν μοναδικό παγκοσμίως(ανεπίσημα) . επίσημα, το μεγαλύτερο κεχριμπάρι βρίσκετε στη Γερμανία στο μουσείο φυσικής κληρονομιάς και αν δεν κάνω λάθος είναι στα 12,5 κιλά!! . επομένως, ο timos δεν ήταν καλά ενημερωμένος.
Και τα χρόνια δεν είναι χιλιάδες, αλλά εκατομμύρια ……(πάνω από 30)……
-Αυτά εν ολίγοις….. και φυσικά εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον… θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τους κάτοχους…….
-Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία…… και καλός σας βρήκα…….
-Σας παραθέτω τις φωτογραφίες και τα έγγραφα ως προς το αληθές…