milou
|
|
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 04:42:46 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 04:50:14 μμ » |
|
Ουτε βικουλες του 1838 να ηταν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 04:51:35 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 05:05:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 06:58:01 μμ » |
|
Αν εννοεις οτι ειναι δυσκολο να την παρεις φτηνα θα συμφωνησω. Γιατι απο κει και περα ακριβη θα την χαρακτηριζα περισσοτερο και οχι τοσο δυσευρετη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:08:53 μμ » |
|
Βρε Σωτηρη δεν ειναι δυσευρετη μια λιρα του 1822;;;Για πες μου ποσες εχεις δει εδω στο στεκι;;; ???Για μπες στο e-bay να δεις ποσα κομματια βγηκαν τον τελευταιο χρονο;;Θα σου πω εγω!!Εχουν βγει 8 σε δημοπρασια εκ των οποιων τα 3 ειναι ιδια νομισματα που ξαναβγηκαν!!Κοπηκαν 5.000.000 κομματια!!Ποσα νομιζεις οτι εχουν μεινει μετα απο 200 χρονια;; ???3 χρονια ειμαι στη λιροτσαρκα και ειναι η πρωτη φορα που ειδα και επιασα λιρα του 1822!!Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:20:36 μμ » |
|
Ο καθενας διαφορετικα οριζει την <σπανιοτητα> Αν εσκαγε μια τον χρονο ή εστω το εξαμηνο στο e-bay το συζητουσαμε Αν αγοραστουν ομως (που δεν γιατι βρισκονται και φτηνοτερα) οι 3 του e-bay να εισαι σιγουρος οτι απο πισω θα σκασουν αλλες τρεις Εγω τουλαχιστον εχω δει πολλες να περνουν. Τωρα το σχολιο περι στεκιου το αφηνω ασχολισατο Υ.Σ Καλοριζικο και φυσικα σε καμια περιπτωση δεν θελω να υποβιβασω την λιριτσα σου η οποια ειναι αυτο που ειναι περαν του τι ο καθεις θεωρει <σπανιο>.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:30:34 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:33:00 μμ » |
|
Σωτηρη στο e-bay ο καθενας βγαζει οτι γουσταρει ακομα και αν δεν το εχει!!Ετσι για κραχτη και ντορο!!Εγω σου λεω οτι 3 χρονια τωρα φερνω σβουρες στην Αθηνα και ψαχνω!!Και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω!!Και οταν λεω βλεπω εννοω να δω στα χερια μου και οχι εικονιτσες στο ιντερνετ και φανταστικες δημοπρασιες!!!Αν δεν υπηρχε τα τελευταια 10 χρονια η ανοδος του διαδικτύου αυτα τα νομισματα δεν θα τα βλεπαμε ουτε σε τρεις ζωες!!! Οταν λες εχεις δει πολλες τι εννοεις ???Που;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:36:36 μμ » |
|
Σωτηρη στο e-bay ο καθενας βγαζει οτι γουσταρει ακομα και αν δεν το εχει!!Ετσι για κραχτη και ντορο!!Εγω σου λεω οτι 3 χρονια τωρα φερνω σβουρες στην Αθηνα και ψαχνω!!Και ειναι η πρωτη φορα που βλεπω!!Και οταν λεω βλεπω εννοω να δω στα χερια μου και οχι εικονιτσες στο ιντερνετ και φανταστικες δημοπρασιες!!!Αν δεν υπηρχε τα τελευταια 10 χρονια η ανοδος του διαδικτύου αυτα τα νομισματα δεν θα τα βλεπαμε ουτε σε τρεις ζωες!!! Οταν λες εχεις δει πολλες τι εννοεις ???Που;;; Στο e -by φυσικα!!! Αυτη ειναι η αγορα σημερα Επειδη δηλαδη εγω εδω που ειμαι δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ αρα ΟΛΑ ειναι σπανια;; Ακομα και Αθηνα τα σχετικα καλα πανε συστημενα τηλεφωνικως μολις σκασουν. Εμενα θα περιμενουν ;;;; Δωσε μια χηνα+ και παρε αυτη (μια απο τις τρεις)του e-bay!!! Δεν την αγοραζεις γιατι την θεωρεις ακριβη. Αυτο ειπα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:59:32 μμ » |
|
Iσως 3 χρόνια που φέρνεις σβούρες στην Αθήνα και ψάχνεις Γιάννη μήπως είναι λίγο, λέω εγώ δεν ξέρω. Μην αγχώνεσαι εμένα μου αρέσει το κομμάτι όπως και να έχει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 09:40:59 μμ » |
|
Μέχρι να φτάσω στο τέλος και να δω τι γινεται στο τελος τα είδα ολα!!!!τελος καλά ολα καλα!!!! Γιάννη ζηλευτή και αξιοθαύμαστη!!!!!!Απο καρδιάς σου ευχομαι να μπορείς να παιρνεις πάντα τετοια ομορφα κομμάτια!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #56 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 06:44:18 πμ » |
|
Καλορίζικη Γιάννη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #57 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 12:48:56 μμ » |
|
Γιάννη καλορίζικη. Τις Ελισάβετ του '63 που σου περισσεύουν στείλτες σε μένα που έχω και χώρο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #58 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 12:54:43 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #59 στις: Οκτώβριος 01, 2013, 01:00:02 μμ » |
|
εχω ενα δωματιο εντελως αδειο με τι θα το γεμισω εγω?
Ισως σου την ζητήσουν οι αρμόδιοι για να βάλουν τον οπλισμό της Golden Down!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|