geopapai
|
|
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:35:55 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:37:39 μμ » |
|
αρα με γουσταρε η δικαστής και με αθωωσε..εσυ τι δεν καταλαβαινει οταν λεω ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΜΟΥ
Το οτι σε αθωωσε δεν λεει κατι φιλε. Απο την στιγμη που εχει διακριτικα ακομα και αν δεν εχει βαθμο παλι θα τρεξεις κι ας αθωωθεις. Ας ειναι και <θαρσειν χρει > μονο ΟΚ. Σωστό. Ποιά νοούνται διακριτικά του στρατού (και αεροπορίας και ναυτικού) και ποιά όχι, και ΠΟΙΟΣ τα γνωρίζει παρακαλώ? ? Θα γνωριζει ομως καλα φανταζομαι οτι αγνοια νομου.....δεν παιζει φιλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:38:19 μμ » |
|
Και συγκεκριμενα ρωτησες η Δικαστης ενα αστυνομο που ειχαν στειλει απο το τμημα ..για μαρτυρα..του λεει
εχεις παει φανταρος? ναι απανταει φυσικα ο αστυνομος...και αυτη η εμφανιση σου κανει για αντιποίηση? σε ξεγελαει οτι ειναι φανταρος?...οχι απαντησε φυσικα......αντε να συλλάβετε τΙποτε αλλο και αφηστε τον κυριο να παει στην δουλεια του ........ ΑΘΩΟΣ
Προφανως ησουν φανταρος της κακιας ωρας Την επομενη να εισαι πιο ευπρεπης Ειδες που δεν καταλαβαινεις...δεν ρωταγε εμενα το αστυνομο που ηταν μαρτυρας για την σύλληψη μου ρώταγε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:39:17 μμ » |
|
Ειδες που δεν καταλαβαινεις...δεν ρωταγε εμενα το αστυνομο που ηταν μαρτυρας για την σύλληψη μου ρώταγε [/quote] ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΒΡΕ, ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ??? ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΕΙ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:40:32 μμ » |
|
ΟΚ αφου δεν σου κανει ο χαρακτηρισμος φανταρος, τοτε ησουν σμηνιτης της κακας ωρας Και επαναλαμβανω ......την επομεη φορα να εισαι πιο ευπρεπης , να την φας γιατι με εσκασες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #50 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:41:26 μμ » |
|
Τελατίνι το κάναμε το θέμα... πάω να φύγω μην έρθει και καμιά αστυνομία με μπλέ και με κόψει.
ΝΑ αυτοί δεν κάνουν παραποίηση στολής με τα μπλέ??? Καταγγελία!!!
Φυλακή και το λιρόσκυλο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:43:06 μμ » |
|
Στη φυλακή να μπείτε όλοι κολοφάνταρα! ΕΕΕ ρε ####το, να μην είμαι ακόμα στρατονόμος να σας κόψω καμία κλήση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:43:11 μμ » |
|
φιλαράκι μου στα αλεξίπτωτα ήμουν ..κατάφερες να μου σπάσεις τα νεύρα παλι..οπως τι παλιές καλές εποχές
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:45:38 μμ » |
|
φιλαράκι μου στα αλεξίπτωτα ήμουν ..κατάφερες να μου σπάσεις τα νεύρα παλι..οπως τι παλιές καλές εποχές Δεν ξερω τι ησουν ρε φιλε ,αυτα που γραφεις διαβαζω. Αν ολοι καταλαβαν οτι ησουν αλεξιπτωτιστης και ΜΟΝΟ εγω οχι , ζητω συγνωμη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:50:00 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:50:16 μμ » |
|
φιλαράκι μου στα αλεξίπτωτα ήμουν ..κατάφερες να μου σπάσεις τα νεύρα παλι..οπως τι παλιές καλές εποχές Δεν ξερω τι ησουν ρε φιλε ,αυτα που γραφεις διαβαζω. Αν ολοι καταλαβαν οτι ησουν αλεξιπτωτιστης και ΜΟΝΟ εγω οχι , ζητω συγνωμη σου ειπε κανεις οτι σκαλωσα στο τι νομιζες οτι ημουν ???περιεργο τρενο εισαι ρε φιλε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:51:35 μμ » |
|
Αντώνη κάνε αυτό που σου είπε ο Γιάννης και αν κρατάς το καμινέτο πες τους ότι είναι πύραυλος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:51:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:52:25 μμ » |
|
Αντώνη κάνε αυτό που σου είπε ο Γιάννης και αν κρατάς το καμινέτο πες τους ότι είναι πύραυλος αχαχαχαχα!!! έγραψες Διονύση!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:52:39 μμ » |