Λοιπόν στο θέμα μας πάλι
Μου μένουν γύρω στις 30 τηλεκαρτουλες για να κλείσω το 94 και 95(εκτος letra).Θα ήθελα λοιπόν να τις βάλω σε μια έγκυρη σειρά και να μείνουν σωστά τα κενά από τα ελλείμματα μου.
Γιαυτό βρείτε μου τον κατάλογο να τα διασταυρώσω όλα μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.
Ενώ είχα παρατήσει πολλά χρόνια την τηλεκάρτα από μια λέξη που υπόθηκε σε μια συζήτηση που είχα πριν 1,5 χρόνο ,ξύπνησε μέσα μου το παλιό μου χόμπι 10 φορές περισσότερο και έχω αρχίσει πάλι μετά μανίας.
Είναι κάτι που μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια τότε που δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και οι τηλεκάρτες ήταν η κορυφή της επικοινωνίας!!
Ο αδελφός μου ήταν στρατιώτης και κάθε φορά που επερνε άδεια τον περίμενα στην πόρτα να δω πόσες είχε,αν ήταν σπάνιες κτλ(μου τις κράταγε όλες
).
Δεν έχει λοιπόν κανένας το δικαίωμα να μας κοροϊδεύει και να εκμεταλευεται καταστάσεις όσον αφορά την εγκυρότητα των στοιχείων αλλά και τις τιμές.
Επεισης λόγω εργασίας εδώ και 4 χρόνια βρίσκομαι στην Ηγουμενίτσα , εδώ αν τους πεις περί τηλεκάρτες και τιμές σε περνάνε για τρελό.. με αποτέλεσμα να "παγώνει" η συλλογή μου. Όταν κατεβαίνω Αθήνα(αρκετά συχνά) λυσσάω στην κυριολεξία δεν σταματάω ούτε για φαΐ
αυτά τα ολίγα..
Παναγιώτης
ΥΓ. τον κατάλογο ε..μην ξεχνιόμαστε
.