τσοτσος
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:03:42 μμ » |
|
Καποιος σε μια συζητηση που καναμε μου ειπε οτι αν κλεψεις μια χρηματοαποστολη και προσπαθησεις να παραβιασεις το κουτι μεταφορας τοτε μια αμπουλα απελευθερωνει ενα ειδικο υγρο και τα χαρτονομισματα βαφουν.Ειναι αληθεια αυτο και αν ναι ,αν τα χαρτονομισματα βρεθουν απο τις αρχες ειναι αχρηστα η υπαρχει καποια διαδικασια επαναφορας ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:08:26 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:11:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:14:11 μμ » |
|
εγω ξερω οτι τα κουτια που κρατανε αυτοι που ειναι στις χρηματαποστολες....αυτοι εχουν το ενα τους χερι μεσα μαζι με το κλειδι...αμα γινει κατι και τραβηξουν το χερι το κλειδι πεφτει μεσα....και μετα αυτο δεν ανοιγει με τιποτα.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:16:08 μμ » |
|
κοιτα,στην συγκεκριμενη περιοδο,δεν θελει και πολυ..κοτσια να εχεις και ενα καλο σχεδιο,και τελος..κανεις απο τους μεταφορεις δεν θα ρισκαρει την ζωη του για χρηματα αλλων...απο την αλλη,δεν νομιζω οτι αξιζει να ανακατευτει κανεις σε μια τετοια υποθεση για μερικα χιλιαρικα..γιατι τοσα ειναι..θα σωθει κανεις με 30-40 χιλιαρικα?50-100?? κανεις...αμα τα μοιρασεις κιολας δεν σε βγαζει..να μιλαγαμε για καμια μπιζνα εκατομμυριου,να αξιζει κανεις να ρισκαρει..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:20:25 μμ » |
|
ελατε ρε παιδια.σκεφτειτε λιγο λογικα...τι εχει μεσα στην βαλιτσα δηλαδη?γυρω γυρω ειναι ενσωματωμενα μπεκακια,με συστημα ψεκασμου και δοχειο χρωματος,και σε περιπτωση αναγκης πατας και ψεκαζεις??δεν γινεται..και σας λεω οτι πρωτον τα λεφτα βρισκονται μεσα σε σακουλακια,οχι χυμα μεσα στην βαλιτσα!!!δεν γινεται να λερωθουν..θα πρεπει να πλυμμηρησει οοολη η βαλιτσα και παλι θα λερωθουν ελαχιστα..και ποσα απο αυτα να βγουν αχρηστα στο κατω κατω αν δεχτουμε οτι βαφονται?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:37:20 μμ » |
|
να περιπου σε τι σακουλακια ειναι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 08:48:46 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
babis
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 09:02:06 μμ » |
|
Τα χαρτονομίσματα είναι άχρηστα και βαφονται όλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 09:55:03 μμ » |
|
Τα χαρτονομίσματα είναι άχρηστα και βαφονται όλα
οσα ανεφερα,τα εχω μαθει απο φιλο που δουλευε στην τραπεζα και απο 2 φορες που περιμενα στο ταμειο της τραπεζας και ειχε μεταφορα χρηματων..ολα ηταν μεσα σε σακουλακια.. δεν αμφιβαλω οτι ο μπαμπης μπορει να εχει δικιο,αλλα θελω να μου το τεκμηριωσεις και να μου πεις πως γινεται...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 10:30:45 μμ » |
|
Απλα βαφονται ολα.Αν δεν βαφονταν, τοτε θα γινοντουσαν περισσοτερες ληστειες. Οποτε αυτος ειναι ενας πολυ σημαντικος λογος...για να βαφονται ολα! Χωρις πολλα-πολλα και με περισσεια φαντασια... καταπιε το αμασητο εν ολιγοις, για να κοιμουνται λιγο πιο ησυχες οι ασφαλιστικες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 03, 2013, 10:37:43 μμ » |
|
τεσπα...ο καθενας εχει την αποψη του..δεν θα τους την αλλαξω εγω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|