Μανολη warrior αν κ δεν θέλω να φανώ αδιακριτος γιατι εχεις στόχο τις δεκα βεργινες;;;; Ειναι όλες κλειστες;;; Δεν πουλάς τη μια κ σε μενα;;; (Πλάκα κανω)τωρα αν θες απαντας πόσο τις παίρνεις ;;; Κ ποιος ο λόγος για ενα συλλέκτη να χει δεκα κάρτες απ το ενα τεμάχιο;;; Ενώ εμείς δεν έχουμε ούτε ενα;;; Εγω πάντως άσχετο βέβαια τις διπλές που εχω κ καμία εικοσαρια ειναι #####ς τις εχω κ τις κοιτάω!!! Δεν θα ήταν γαματο να ανταλλασαμε εδω ;;; Γιατι ειμαι σίγουρος πως πολλοί θα ψάχνουν ;;; Αλλα μπορει να μου πεις το χουν ρίξει ολοι στο πούλημα το εμπορικό (καταλαβαίνεις τι εννοώ) σε τιμές οτι να ναι !! Ας ειναι!!! Γι όπως ειπε κ ο φιλος προ ολίγου ενα χρόνο δεν μπήκε κομμάτι στη συλλογή του Γι αυτο κ απογοητευτηκε!!!!! Τωρα εσείς με πεισατε κ ξαναασχολουμε !!!! Για να δούμε τι θα γίνει!!!!
Οταν σου έγραφα οτι 'δεν έχεις διαβάσει το μαθημά σου', εννοούσα οτι δεν είχες δεί όλα τα post. Κάτι το οποίο είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό!
Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δείς τις Βεργίνες μου:
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=5465.375Ο λόγος που έχω βάλει να φτάσω τα 10 κομμάτια, είναι το απωθημένο που είχα για την συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Και βέβαια οτι μου αρέσει πολύ.
Το κόστος αποκτησής τους θα προτιμήσω να το κρατήσω για μένανε.
Πάντως -πλέον- δίνω max 90€ για κλειστή και max 40€ για ανοικτή αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Δεν υπάρχει λόγος να έχει κάποιος συλλέκτης 10 τμχ απο μια τηλεκάρτα, απλά τυχαίνει φαντάζομαι. Αν και το τι μαζεύει ο καθένας μας είναι κάτι το υποκειμενικό.
Για τα περί ανταλλαγών που έγραψες, είμαι σύμφωνος, μάλιστα με ένα φίλο απο εδω μέσα ξεκινήσαμε το κομμάτι της εύρεσης κομματιών που μας έλειπαν και τα είχε ο άλλος, αλλα λόγω φόρτου εργασίας δικού μου και λόγω του ότι οι διπλές μου ειναι ανάκατες, δεν έχει προχωρήσει το θέμα.
Χαίρομαι πάντως που σε κάναμε να ξαναδείς την συλλογή σου με άλλη διάθεση και καινούργια όρεξη.
Υ.Γ. Το Μανώλης, με 'ω'.