Καταρχάς Νικόλα σε ευχαριστώ που postαρες εδώ και δεν άνοιξες καινούργιο θέμα.
Τώρα όσον αφορά την συγκεκριμένη χρονοκάρτα, δυστυχώς τσάμπα τα 25€ που είχες δώσει.
Και προσωπικά έχω δώσει πολλά 25άρια για τις συλλεκτικές χρονοκάρτες του ΟΤΕ...
Ευτυχώς όμως, το κατάλαβα σχετικά γρήγορα.
Οι χρονοκάρτες είναι ένα ακόμα λάθος του ΟΤΕ όσον αφορά το εμπορικό του κομμάτι. Και σίγουρα είναι κάτι που δεν βοηθάει τους συλλέκτες. Τηλεκάρτες και χρονοκάρτες είναι 2 προϊόντα επικοινωνίας τα οποία -εμπορικά- χτυπάει το ένα το άλλο. Οι χρονοκάρτες, επειδή βγήκαν πολύ αργότερα από τις τηλεκάρτες και επειδή γίνεται χαμός καί από ιδιωτικές εκδόσεις, είναι -συλλεκτικά τουλάχιστον- σχεδόν πεθαμένες. Ασχολούνται, πλέον, ελάχιστοι απ' όσο γνωρίζω. Αυτό βέβαια έχει αντίκρισμα και στο 'χρηματιστήριο των πάγκων', δηλαδή σε όσους ασχολούνται με τις κάρτες γενικότερα (τηλεκάρτες, χρονοκάρτες, κτλ.) και καθορίζουν τις τιμές.
Στην Ελλάδα δεν νομίζω πως θα καταφέρεις τιμή πάνω απο την αναγραφόμενη -δεν νομίζω πως έχει κάποιο σφάλμα ή κάποιο 'σπάσιμο' η συγκεκριμένη χρονοκάρτα-.
Μόνο μέσω e-bay, στο εξωτερικό ίσως καταφέρεις κάτι καλύτερο, μόνο και μόνο επειδή η συγκεκριμένη -λόγω του Λευκού Πύργου- μπορεί να ενδιαφέρει συλλέκτες που μαζεύουν συγκεκριμένα θέματα.
Ελπίζω να μην σε απογοήτευσα.