sirman
|
|
« Απάντηση #150 στις: Οκτώβριος 30, 2013, 09:14:35 μμ » |
|
Ευχαριστω και τους δυο σας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #151 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 12:26:59 πμ » |
|
Ευχαριστω και τους δυο σας!
Στην διαθεσή σου αν ξαναχρειαστείς βοήθεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elfotopoylos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #152 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 12:26:16 μμ » |
|
Kalispera sta paidia tou forum. Exw stin katoxi mou dio spanies sullektikes tilekartes
(1) Veranta - rizos
(2) Galatas - lutras
Oi tilekartes einai tou 11/1994 me 4.000 tiraz i kathe karta.Oi kartes einai se aristi kleisti katastasi sti zelatina tous.
TO sugekrimeno zeugari poso kostizei ?
Uparxei kapoio magazi na tis agorazei se mia fisiologiki timi ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #153 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 03:58:14 μμ » |
|
καλησπερα φιλε μου!!!καταρχας να σου πω οτι θα πρεπει να γραφεις με ελληνικα και οχι με λατινικους χαρακτηρες!!!παμε τωρα στις καρτες σου!!!οντως ειναι (καλες) καρτες μιας και ειναι το πρωτο ζευγαρι συλλεκτικων καρτων που εβγαλε ο οτε!!τωρα για την τιμη που ρωτας τι να σου πω,εχει πολλους παραγοντες που παιζουν ρολο!να ξερεις παντως οτι οι τιμες στης τηλεκαρτες εχει πεσει παρα πολυ!!αν δηλαδη προσπαθουσες πριν 10 χρονια να τις πουλησεις θα επιανες μια πολυ καλη τιμη.σημερα δεν ξερω ποσο μπορεις να πιασεις!! θα πρεπει να βρεις καποιον που να τις θελει και να δωσει το κατι παραπανω που λεμε!!! εχω δει παντως σε σαιτ να τις πουλανε απο 150 μεχρι και 180 ευρω,αλλα ειναι απουλητες μια και οπως σου ειπα το ενδιαφερον για τις τηλεκαρτες εχει πεσει παρα πολυ!!! εγω τις δικες μου τις ειχα παρει πριν 2 χρονια 130 ευρω.για το ζευγαρι μιλαμε παντα!!! για μαγαζι τωρα δεν ξερω μιας και ειμαι απο επαρχια και οχι αθηνα θεσσαλονικη θα πρεπει να περιμενεις και τα αλλα παιδια να σου πουν που μενουν αθηνα!!αλλα δεν νομιζω αν πας σε μαγαζι να στις παρουν σε φυσιολογικες τιμες μιας το μαγαζι θα κοιταξει να βγαλει και κατι και αυτο!!! ελπιζω να σε βοηθησα λιγο να βγαλεις μια ακρη.περιμενε ομως να δουμε τι θα σου πουν και τα υπολοιπα παιδια που ασχολουνται με της τηλεκαρτες!!! φιλικα δωρα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elfotopoylos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #154 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 04:28:55 μμ » |
|
Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές λεπτομέρειες.Eγω θα τις έδινα και 120 ευρώ αν έβρισκα αγοραστή από Αθήνα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #155 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 06:10:38 μμ » |
|
Το έχω γράψει πολλές φορές, να αποφεύγετε τους εμπόρους και τα μαγαζιά. Βρές κάποιον συλλέκτη να τις πουλήσεις.
Αν θέλεις να τις πουλήσεις, στείλε μου 1 μνμ με τιμή. Ισως υπάρξει ενδιαφέρον απο γνωστό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #156 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 06:58:42 μμ » |
|
Το έχω γράψει πολλές φορές, να αποφεύγετε τους εμπόρους και τα μαγαζιά. Βρές κάποιον συλλέκτη να τις πουλήσεις. +1000 Αν θέλεις να τις πουλήσεις, στείλε μου 1 μνμ με τιμή. Ισως υπάρξει ενδιαφέρον απο γνωστό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #157 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 07:42:42 μμ » |
|
Έχω ακούσει ότι κάποτε κυκλοφόρησαν από τον ΟΤΕ συλλεκτικές τηλεκάρτες με τον Καποδίστρια. Ξέρει κανείς αν είναι αλήθεια; Και πόσο περίπου κοστίζουν;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #158 στις: Οκτώβριος 31, 2013, 07:56:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #159 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 11:03:51 μμ » |
|
Έχω ακούσει ότι κάποτε κυκλοφόρησαν από τον ΟΤΕ συλλεκτικές τηλεκάρτες με τον Καποδίστρια. Ξέρει κανείς αν είναι αλήθεια; Και πόσο περίπου κοστίζουν;
Θωμά, είναι απο τις ωραιότερες τηλεκάρτες που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα. Και υπ' όψιν, στο site γράφει 8€/κάρτα, που σημαίνει οτι μπορεί να τις βρείς απο 10€ έως 12€ το ζευγάρι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #160 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 11:21:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #161 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 11:37:26 μμ » |
|
Δώρα, αυτό το θέμα ανοίχτηκε ακριβώς για αυτό που έκανες. Διαφώνησες με μία εκτίμηση και το έγραψες. Πού είναι το κακό; Πάντως η διαφορά μας είναι όντως μικρή. Δεν το έχω ψάξει, αλλα αυτή πιστεύω πως είναι τωρινή αξία των 2 τηλεκαρτών.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #162 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 11:41:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #163 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 11:48:14 μμ » |
|
Λοιπόν Δώρα, βρήκα την 'άκρη' που έγραψες παραπάνω. Αν ενδιαφέρεται ο Θωμάς, ή κάποιος άλλος/άλλη συν-forumιστής/στριά, μάλλον θα μπορέσω να βρώ τις συγκεκριμένες τηλεκάρτες στα λεφτά που έγραψα... Δώρα, αυτό δεν είναι σποντά προς εσένανε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #164 στις: Νοέμβριος 04, 2013, 11:49:32 μμ » |