|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 09:44:14 πμ » |
|
Είχα μια υποψία οτι μπορεί να έπαιζε κάτι τέτοιο, αλλα δεν μπορούσα να θυμηθώ πού το είχα διαβάσει. Πάντως και τα 300+€ που ζητάει, δεν τα δίνω. Σπάνια-ξεσπάνια, με αυτά τα χρήματα αγοράζω πολλές περισσότερες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 10:48:57 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 11:08:47 πμ » |
|
Το έχει ακόμα το δοκίμιο. Το ξαναέβαλε. Με τον Φώτη, έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Μάλιστα έχω δεί απο κοντα και την Ακροκόρινθο που δίνει και όλα τα δοκίμια και σπάνια κομμάτια που έχει. Τα κουβαλάει μαζί του! Εχουμε μιλήσει για την Ακροκόρινθο και του έχω πει οτι με ενδιαφέρει, αλλα τα 2,5 κατοστάρικα που ζηταέι, δέν τα δίνω. Εχει και φθηνά πράγματα, αλλα τα περισσότερα είναι ακριβά. Πολύ ακριβά θα συμπλήρωνα. Την τηλεκάρτα, δεν την τσίμπησα ακόμα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 11:36:30 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 11:43:49 πμ » |
|
Δώρα, οτι και να σου πούνε, μην το πιστεύεις. Αυτο ακολουθώ εγω σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο καθένας που πουλάει στο παίζει συλλέκτης. Εγω δεν το πιστεύω. Θεωρώ οτι τις αγόρασαν μέσω γνωστών στον ΟΤΕ και τις πουλάνε. Καμία αγάπη για την τηλεκάρτα δηλαδή, μόνο αγάπη για το κέρδος. Και ίσως τις αγόρασαν και ακριβά, γι' αυτό και τις δίνουν ακριβά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 11:48:00 πμ » |
|
κατι τετειο φανταζομαι και γω!δεν μπορει, για να βρεις τετειες καρτες πρεπει να εχεις γνωστο απο μεσα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 12:32:44 μμ » |
|
Και το ερώτημα είναι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις: Είναι συλλέκτες ή απλώς πωλητές αυτοί που τα έχουν και τα πουλάνε; Και δεν πιστεύω οτι έχουν τα συγκεκριμένα κομμάτια διπλά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 12:50:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 12:54:28 μμ » |
|
Μόλις έμαθα οτι site με δημοπρασίες, το οποίο χρησιμοποιούσα για 'τσεκάρισμα' τιμών και κωδικών, απο τις 15/09 θα πάψει να λειτουργεί. Το συγκεκριμένο πάντως, το 'αντικατέστησα' ήδη με άλλο site για 'ελέγχους'. Το αναφέρω γιατί όπως συχνά έχουμε πεί απο τις σελίδες του Στεκιού, καλό θα ήταν να ψάχνουμε σε 2-3 διαφορετικές πηγές για να βλέπουμε κωδικούς και να συγκρίνουμε τιμές. Οι τηλεκάρτες θέλουν ψάξιμο λόγω των διαφορετικών εκδόσεων που συναντάμε κατα καιρούς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 12:57:13 μμ » |
|
Προσωπικά τις προσπερνάω. Παίρνω ένα ρίσκο με αυτόν τον τρόπο, αλλα υπερβολικά χρήματα -κυρίως στις μέρες που διανύουμε- δεν τα δίνω για 1 μόνο τηλεκάρτα. Με εξαίρεση την Ακροκόρινθο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 01:01:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 01, 2013, 01:04:40 μμ » |
|
Δώρα συγγνώμη για την ενόχληση,σου έχω στείλει πμ αν θες ενημέρωσε με. Φιλικά Βασίλης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|