Θελω να σας μιλησω για την Οδδυσεια ενος τετοιου 20ευρου που επρεπε αρων αρων να πουληθει σημερα στην Αθηνα!!
Εχωντας ακουσει και διαβασει ολες τις σκεψεις , ΟΛΩΝ εσας που εχετε γραψει εδω κατα καιρους και ειπα σημερα να προβω και εγω στην αγορα του.
Επειδη ο πωλητης εφευγε εκτος Ελλαδος μεθαυριο και η τραπεζες εκλειναν σε μια ωρα σκεφτητα να χρησημοποιησω τον γνωστο μου ΦΙΛΟ και συναγωνηστη που κατα καιρους με εχει εξυπηρετηση.
Τον ψαχνω στο σπιτι να μην σηκωνει το τηλεφωνο , τον παιρνω στο κινητο και
μου ηταν στον κτηνιατρο και κουρευε τον σκυλο του!!Ελλεος φιλε μου , εδω δεν εχουμε λεφτα να αγορασουμε αρνακι το πασχα και εσυ κουρευεις σε γιατρρο τον σκυλο??
Μπαινω μεσα στο σαιτ και κοιταω ποιοι Αθηναιοι ειναι μεσα και βλεπω ενα παλικαρι που το λενε LTZORTZAK να σερφαρει ανεμελος , , , του ριχνω ενα τηλεφωνο και καθοταν στο σπιτακι του αραχτοοοοοος!!
Του εξηγω πως εχουν τα πραγματα και μου δινει το παιδι ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ τον λογαριασμο του και ΔΥΟ ακριβως τα χρηματα ηταν στον λογαριασμο του!!
Μετα απο μια ωρα μου εστειλε την φωτο που βλεπεται και τον ευχαριστω ΔΗΜΟΣΙΑ για αυτη του την βοηθεια!!
Το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω οτι : η επαρχια για να αποκτηση καλα νομισματα αν δεν εχει βοηθεια απο το κεντρο των Αθηνων ειναι καταδικασμενη!!
Για αλλη μια φορα νομισμα αρκετα δυσκολο ή αρκετα ευκολο (θα το δειξει ο χρονος) θα πηγαινε σε εμπορους να πωληθει και θα ηταν απλησιαστη η τιμη του για μετριο συλλεκτη μετα!!