tom
|
|
« στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:26:23 μμ » |
|
Καμμια ιδεα κανεις? το χρωμα του ειναι ασημι,,λαμπει ,,νικελενιο ...καμμια σχεση με τις φωτο,, μσ το βλεπω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:30:25 μμ » |
|
καθαρισμενο το βλεπω ΤΟΜ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:33:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:35:33 μμ » |
|
Νατα παλι....οχι ρε παιδια δεν ειναι καθαρισμενο,,,αν το ντιπαρω αυριο θα φυγουν και οι μαυριλες,,, παιδια δεν καθαριζονται τα παντα,,,,10 νομισματα που φαινονται απο τις φωτο καθαρισμενα τα πιο πολλα δεν ειναι... και για αυτο το τοκεν δεν εχει κανενα νοημα να καθαριστει,,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:37:51 μμ » |
|
Αν αυτα κανουν 20 δολλαρια,,,,τοτε το δικο μου ειναι μσ 67 +....ολοκαινουργιο ειναι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:39:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:40:03 μμ » |
|
Αν αυτα κανουν 20 δολλαρια,,,,τοτε το δικο μου ειναι μσ 67 +....ολοκαινουργιο ειναι...
να το στείλεις για πιστοποίηση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:40:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #9 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:51:24 μμ » |
|
Ταμι μου... τοκεν ειναι...του ΟΤΕ... αυτο το ξερεις... εκτος απο τα μπρουτζινα.. ειχε και επινικελωμενα... συννηθως ηταν δοκιμαστικες μαρκες.. αλλα εχω μια που εχει χρησιμοποιηθει πολυ... οποτε... μαλλον περνουσαν... ή μαλλον ειχε δοκιμαστει πολυ! χαχαχαχα την βρηκα χαμω!! οταν λεω δοκιμαστικες.. λογικα ειναι απο τους υπαλληλους του ΟΤΕ που δοκιμαζαν τα τηλεφωνα... ετσι; του 1966 Τσακογιαννης... εχει επινικελωμενη... και εχει και ποικιλια! υπαρχει η απλη αλλα και αυτη με σφαλμα στο Τσακογιαννης (νομιζω το δικο σου ειναι με σφαλμα), και εχει πλαγια ανατροπη αντι του κανονικου... ο καραμιτσος στην δημοπρασια του στις 19/11/2011, (λοτ 307 και λοτ 308), εχει την απλη επινικελωμενη σε ΑU 25 ευρωπουλα... και αυτη με το επινικελωμα και το σφαλμα.. σε XF+ παλι 25 ευρωπουλα! τα αλλα που ειδα στα λινκ.. ειναι τα απλα... κυκλοφοριας... που ηταν μπρουτζινα! ομορφο αποκτημα... ελπιζω να σου ελυσα τυχον απορριες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 05, 2013, 10:55:45 μμ » |
|
Νικο μαλλον,,τι μαλλον, εχεις δικιο ,,πηγα να πω του Νεστορα ο οποιος εχει εξελιχθει σε απαιχτο,μαλλον ηταν αλλα δεν το πολυξεραμε ,,οτι εχει θεμα εκει με το ΓΙΑΝΝ αλλα με προλαβες,,βαζω το μικροσκοπιο και βλεπουμε,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 05, 2013, 11:01:08 μμ » |
|
A ευχαριστώ τομ ! Προσπαθώ να ρουφάω γνώσεις σαν σφουγγάρι και να διαβάζω τα πάντα. Χωρίς εσάς θα ήμουν ξύλο απελέκητο.Και έχω και ένα στόχο ,μια μέρα να γράψω έστω κάτι παραπάνω από τον Νίκο ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 05, 2013, 11:03:40 μμ » |
|
2
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 05, 2013, 11:06:28 μμ » |
|
βαζω το μικροσκοπιο και βλεπουμε,,,
[/b] Ταμι αμα τελειωσεις με το νομισμα να σου στειλω και μια καλλιέργεια που θελω να δεις να μην τρεχω στον μικροβιολογο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 05, 2013, 11:08:40 μμ » |
|
A ευχαριστώ τομ ! Προσπαθώ να ρουφάω γνώσεις σαν σφουγγάρι και να διαβάζω τα πάντα. Χωρίς εσάς θα ήμουν ξύλο απελέκητο.Και έχω και ένα στόχο ,μια μέρα να γράψω έστω κάτι παραπάνω από τον Νίκο ... χαχαχαχαχα πιστεψε με φιλε μου.. στον τομεα που διαλεξες.. με τα παιχνιδια.. εισαι απαιχτος!! πραγματικα χαιρομαι οταν βλεπω τα ποστ σου.. και νοσταλγω τα παιδικα μου χρονια... και τα παιχνιδια μου! χαχαχαχαχα εκει.. δεν μπορω καν να σε φτασω!!! ενω εσυ ευκολα θα με φτασεις εδω.. με τα τοκεν τα νομισματα και τα χαρτονομισματα! πιστεψε με! το βιβλιο που σου ειπα σε ΠΜ πριν καιρο.. με τα ελληνικα παιχνιδια.. το εντοπισες;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|