coll
|
|
« στις: Ιούλιος 28, 2013, 01:10:58 μμ » |
|
Παρακαλω μια εκτιμηση καταστασης και αν ειναι δυνατον μια εκτιμηση τιμης στο περιπου. Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 28, 2013, 01:14:40 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 28, 2013, 01:19:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 28, 2013, 01:56:46 μμ » |
|
Φιλε αν ειναι δικο σου καλοριζικο,,,ωραιο ταλληρο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 28, 2013, 02:47:12 μμ » |
|
Περιπου 2 -3 δηλαδη..... Aξιζει να πιστοποιηθει ποια η αποψη σας;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 28, 2013, 03:21:49 μμ » |
|
Σωτηρη πολυ σκουρα φωτο,,,δεν υπαρχει καλυτερη,,,,αυτη μοιαζει σαν τις δικες μου που τραβαω.. πρεπει να χανει το νομισμα απο την φωτο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 28, 2013, 03:28:23 μμ » |
|
Εγω νομιζω σε τετοια νομισματα δεν μπορεις να κανεις εκτιμηση αν δεν το εχεις στο χερι. Το παραμικρο λαθος κοστιζει!!! Μια καλυτετρη φωτο θα βοηθουσε. Για μενα και μονο που το βλεπω μου φτανει!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NAYARXOS
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Αγοραζε σαν εμπορος και πουλα σαν συλλεκτης
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 28, 2013, 04:29:00 μμ » |
|
Σωτηρη αξιζει κι ας υπαρχει πιθανοτητα να μην παρει βαθμο... ΝΑΥΑΡΧΟΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 28, 2013, 06:10:56 μμ » |
|
Σωτηρη πολυ σκουρα φωτο,,,δεν υπαρχει καλυτερη,,,,αυτη μοιαζει σαν τις δικες μου που τραβαω.. πρεπει να χανει το νομισμα απο την φωτο...
Ti σκουρα ρε φιλε ...... ετσι μαυρο ειναι το χρωμα του νομισματος. Υ.Σ Ευχαριστω ολους τους συμμετεχοντες !!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 28, 2013, 06:20:59 μμ » |
|
Σωτηρη αξιζει κι ας υπαρχει πιθανοτητα να μην παρει βαθμο... ΝΑΥΑΡΧΟΣ φαινεται να εχει παλιο καθαρισμα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 28, 2013, 06:22:27 μμ » |
|
Ti σκουρα ρε φιλε ...... ετσι μαυρο ειναι το χρωμα του νομισματος. Υ.Σ Ευχαριστω ολους τους συμμετεχοντες !!!!!!! Σορυ φιλε ,,δεν το καταλαβα,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bpikou
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 28, 2013, 07:40:05 μμ » |
|
Συγχαρητήρια coll, πολύ ωραίο κομμάτι!!! Πιστεύω ότι αξίζει να πιστοποιηθεί. Για ένα σπάνιο νομίσμα όπως αυτό, και σκέτο "Genuine" να γράψει στην χειρότερη, αξίζει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 28, 2013, 08:12:32 μμ » |
|
ταληρο του 51 οποσδηποτε πρεπει να πιστοποιηθει γιατι υπαρχουν κοπιες.ιδιως αν προκειται για πωληση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 28, 2013, 08:17:00 μμ » |
|
Eυχαριστω. Φανταζομαι (οσο φυσικα ειναι εφικτο απο την φωτο) αν υπηρχε καποια ενδειξη που να το καθιστα τζουφιο θα ειχε αναφερθει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 29, 2013, 10:37:52 μμ » |
|
ειναι κερμα σπανιο που δεν εχει περασει απο τα χερια πολλων συλλεκτων οποτε δεν υπαρχειο τριβη.Η καλυτερη λυση ειναι οι εταιριες.Και ασε Σωτηρη το τι λεει ο καθενας.Δεν μιλω για τον Γιαννη αλλα οσοι γραφουν για τις εταιριες και την αναξιοπιστια τους ειναι οι πρωτοι που στελνουν νομισματα.Οταν βεβαια δεν τους συμφερουν τα αποτελεσματα τοτε οι εταιριες ειναι κακες.Κινουνται παντοτε ιδιοτελως.Θα εγραφαν ποτε σε περιπτωση που πουλανε ενα νομισμα οτι αυτο ειναι overgraded; Αυτη την στιγμη οσο αφορα την πιστοποιηση γνησιοτητας oi εταιριες ειναι η καλυτερη προσφερομενη λυση κατα την γνωμη μου.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 29, 2013, 11:13:48 μμ από epop »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|