Κυριες και κυριοι, ουτε τη γνωμη σας ζητησα ουτε και τις συμβουλες σας. Ειμαι αρκετα χρονια στο συλλεκτικο χωρο και γνωριζω καποια πραγματα παραπανω ιδιαιτερα απο τους νεους φουριοζους. Και οταν ημουν νεος ακουγα προσεκτικα τι μου ελεγαν και προσεχα καταστασεις. Ετσι οπως στην προσωπικη μου ζωη εχω μαθει να κρατω μακρια τα βρομερα αποβρασματα, το ιδιο κανω πλεον και σε φορουμς. Αν δεν το εχετε αντιληφθει, πραγμα που το καταλαβαινω, το τελευταιο διαστημα γραφω αυτο που θελω χωρις να απαντω σε μηνυματα τετοιων τυπων. Οποτε ματαιες οι προσπαθειες τους να ανοιξουν συζητηση και να κερδισουν τις εντυπωσεις.
Χριστοφορε , βαζωντας σε παρενθεση τα λογια σου θελω να σου πω πως και εγω σαν ιδιοκτητης φορουμ ανεχωμε πολλες φορες ατομα τα οποια εσυ τα χαρακτηριζεις με βαρυτερους χαρακτηρισμους παραπανω.
Εχουμε πει πως ο συλλεκτισμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος.
Το εχουμε αναφερει παμπολες φορες!!
Φτιαχνωντας αυτο το φορουμ επιδιωκα κατι το διαφορετικο στον χωρο του συλεκτισμου, με τον καιρο ομως πολυ θελησαν να (τρυπωσουν ) εδω μεσα για τους δικους τους λογους!!
Αλλοι για να κατασκοπευουν - παρατηρουν μη συμετεχωντας σε δημοσιες συζητησεις , αλλοι για να γνωρισουν-πουλησουν μονο και μονο την πραματεια τους στους νεους οπως θελουν αυτοι και σε οποια τιμη θελουν αυτοι μια και οι νεοι ειναι τα ευκολα θυματα.
Τι θα επρεπε να κανω με αυτα τα ατομα?
Να τα πεταξω εξω και μετα να αρχισουν να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους ?
Σου λεω μονο αυτο : Εδω βρισκονται εδω μεσα κανουν ωραιοτατα την δουλεια τους και αντι να βγαλουν τον σκασμο οπου βρεθουν και οπου σταθουν με κατηγορουν και με συκοφαντουν απο πανω!!
Χαρακτηριστικο παραδειγμα ατομο το οποιο ειναι διεγραμμενο πολλακις απο εδω μεσα το οποιο γυρναει σε ολα τα αλλα φορουμ και μιλαει για δικτακτορες , για φαραω , για αναξιοπιστια του σαιτ κτλ κτλ να βρισκετε εδω μεσα να μιλαει ωραιοτατα σαν κυριος και να νομιζει οτι δεν ξερουμε ποιος ειναι!!
Θα μου πεις τωρα εσυ Γιωργο τι κανεις για αυτο??
Προς το παρον Χριστοφορε κανω ΥΠΟΜΟΝΗ!! Δειχνω ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ!!
Αφηνω ολα τα ωριμα μελη να σκεφτουν αυτα που εχει πει ο καθενας , αυτα που λεει ο καθενας και σε συναρτηση με τα εργα του να γινετε ρεζιλι απο μονος του στην συλλεκτικη κοινοτητα!!
Γινετε να βριζεις καποιον και το φορουμ του και απο την αλλη να εισαι συνεχεια μεσα??
Αρα?
Κατι στραβο συμβαινει με ΑΥΤΟΝ και οχι με το φορουμ και την λειτουργεια του.
Γιαυτο λοιπον σε συμβουλευω και εσενα να δειχνεις ΥΠΟΜΟΝΗ , ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ σε οσα βλεπεις και δεν σου αρεσουν και να αφηνεις τον καιρο να δειχνει ποιοι ειναι οι σωστοι και ποιοι οι λαθος!!
Ο κοσμος εχει ματια και βλεπει-διαβαζει, εχει μυαλο και σκεφτεται δεν χρειαζετε ουτε εσενα ουτε εμενα να κανουμε τους δικαστες!!
Οποιοι δεν ειναι σωστοι σιγα σιγα θα εξαφανιστουν και θα μεινουν μονο αυτοι που εχουν ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ!!
Κοιτα λοιπον τον Χριστοφορο να τον βλεπουν οι αλλοι σαν καλο ονομα και οχι αντιδραστικο στοιχειο!!
Φιλικα herakliotis