ρε μαγκες,τι σημασια εχει ολυμπιακος η παναθηναικος η αεκ η παοκ???ολοι αυτοι μια κλικα ειναι,χαιρονται τα λεφτα σας απο το στοιχημα που παιζεται,απο τα εισητηρια που παιρνετε για να δειτε τον αγωνα,απο τις φανελες που αγοραζετε,πιστευετε στην ''ομαδα'' και εναντιωνεστε σε αλλες ομαδες,κυριως ομως φυσικα προσωπα αυτων (προπονητες-παιχτες κτλ) και την επομενη μερα,αλλαζουν προπονητες,παιχτες,προεδρους και βρισκεστε να εξυμνειτε αυτον που βριζατε εχθες η το αντιστροφο,να τσακωνεστε μεταξυ σας και αυτοι,αντιπαλοι παιχτες,μετα τον αγωνα,παρεα ολοι για κανα ποτο..παρτε το χαμπαρι....δειτε ΜΠΑΛΑ και μονο,οχι το ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ που ειναι πισω απο την μπαλα....επαψα να ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο,και γενικα με τις ομαδες,στην ηλικια των 15 περιπου,αν θυμαμαι καλα..η ΑΕΚ τοτε ειχε Μπορμποκη-Τσιαρτα κλπ..μεχρι που καταλαβα οτι ολα ειναι το χρημα....και μονο αυτο..εγω γιατι να πιστευω στον Κατσουρανη και αυτος να πηγαινει να παιζει στον ΠΑΟ??οποτε τους εγραψα και εγω,εκει που με εχουν και εκεινοι γραμμενο..
:)και βρηκα την ηρεμια μου..