Γεια σας και παλι! εγω ειμαι ο Θωμας και σας μιλαω δια μέσω του λογαριασμού του φιλου μου (κοινως ο molossos απο το greekcoins forum και το ebay!) συγγνωμη αν δημιουργησα αναστατωση στο φορουμ αλλα κυριε epop δεν το σκεφτηκα τοσο πολυ οσο το εμβαθυνες, απλα απευθυνομουν στο χρηστο ως απαντηση σ αυτο που μου ειπε!
κ. epop δεν γνωριζεις ακριβως τι συμβαινει! εγω την ειχα πει στο Γιωργο χωρις υβριστικους η προσβλητικους χαρακηρισμους επειδη λειτουργησε αθεμητα οσον αφορα ενα μονολεπτο 1879 που ειχε βγει στο ebay! ειχα ξεκαθαρισει οτι δεν εχω κανει ομαδα με τους αλλους πατρινους ουτε εχουμε σκοπο να βλαψουμε το φορουμ η το γιωργο! ο γιωργος μας διεγραψε ολους τοτε αλλα εμενα με ξαναεβαλε στο φορουμ και με ξαναδιεγραψε παλι καποια στιγμη χωρις καν να εχω γραψει στο φορουμ και να εχω παραβιασει του κανονες του!!! επισης επειδη γελασες πολυ και γελας ακομα, να σε ενημερωσω οτι ημουν απο τους πρωτους που εγραφα εδω μεσα και μαλιστα ο γιωργος με επαιρνε τηλ να πω στους πατρινους να γραφτουν στο φορουμ για να ανεβει και να βοηθησουμε τους νεους συλλεκτες!!!
τελος παντων δεν εχω διαθεση για ιντριγκες και ουτε χρειαζεται να κατεβαζουμε το επιπεδο. τελος παντων δεν αισθανομαι οτι χρειαζεται να ζητησω συγγνωμη σε καποιον ουτε ομως κραταω και κακια σε κανεναν! το εχω ξαναγραψει αυτο στο φορουμ του δημητρη! η ζωη ειναι μικρη για να κραταμε μιση και κακιες και οποιος θελει να εχει την οποιαδηποτε συναλλαγη μαζι μου ας μην διστασει ουτε να επηρεαστει απο μια διαφωνια η τσακωμο του παρελθοντος! σιγουρα δεν μπορουμε να ειμαστε με ολους φιλοι, καλως η κακως οι φιλοι ειναι λιγοι, μπορουμε ομως να λεμε μια καλημερα με οσους φυσικα θελουν και δεν κρατουν κακιες ουτε σκορπουν υβρις και χαρακτηρισμους πισω απο την πλατη μου!
μηνυμα στο Γιωργο εστειλα μεσω του ασημακο αλλα το αγνοησε! το να μου ανοιξει ο λογαριασμος δεν εξαρταται απο μενα αλλα απο αυτους.
να ειστε καλα ολοι οι φιλοι που συχναζεται εδω μεσα! οσοι θελετε να εχετε καποδιστριακες συναλλαγες η συζητησεις μαζι μου ξερετε που θα με βρειτε!