Επιβεβαιώνεται λοιπόν η πληροφορία οτι οι κάρτες του ΟΤΕ φτιάχνονται στην Αγγλία.
Επίσης μια σημαντική ερώτηση που ζητάει απάντηση είναι απο πού λαμβάνει ο φίλος 1984muzzy όλες αυτές τις πληροφορίες;
Γειά σου φίλε μου,
Παιδιά δεν ανακάλυψα την Αμερική, πιστέψτε με. Οι πληροφορίες για τους κωδικούς, τα σπασίματα
και γενικά, ειναι καταγεγραμένα χρόνια πριν απο εκδότες άλλων καταλόγων τηλεκαρτων όπως αυτόν του Αλέξανδρου Φατσή το 1998 (αν δεν κανω λάθος) ή και τον ΒΕΡΓΙΝΑ 2000 αντίστοιχου έτους απο τον Α. Σιμώνη.
Και οι δυο τους είχαν κάνει πολύ σοβαρή έρευνα και τα βιβλία του θεωρούνται απο τα καλύτερα στον χώρο.
Τα δέ μετέωρα (στρογγυλό), την φωτογραφία την εχει ανεβάσει ο Κ. Στεφανάτος στο προσωπικο του σαιτ πολλά χρόνια τώρα (τον ευχαριστούμε). Το οτι υπάρχει ΚΑΙ Πατμος το γνωρίζω απο εμπόρους που έχουν δει.
Τις κάρτες της Χιλής με την ελληνική αρίθμηση τις είδα να πωλούνται σε γνωστό παγκόσμιο σαιτ δημοπρασιών πριν απο περίπου ενα χρόνο. Η επιβεβαίωση οτι πρόκειται για τσιπ φορτωμένα με πληροφορίες που αφορούν την Ελλάδα ήρθε σε απάντηση ερωτησης μου απο τον ιδιο τον αγοραστή τον οποίο γνωρίζω (οχι έλληνας).
Ο ίδιος λοιπόν εχει στην κατοχή του αναγνώστη καρτών που διαβάζει πληροφορίες των τηλεκαρτών οπότε στον έλεγχο ολα υποδείκνυαν την χώρα μας και απλά μου το ανέφερε.
φιλικά
Μάρκος