johnmak
|
|
« στις: Ιούλιος 08, 2013, 04:28:23 μμ » |
|
Τι βαθμό θα του δίνατε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 08, 2013, 04:35:34 μμ » |
|
Καλησπερα Γιαννη, ως προς τη λεπτομερεια VF αλλα νομιζω βαθμο δεν παιρνει να το χαιρεσαι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 08, 2013, 04:49:14 μμ » |
|
Καλησπερα Γιαννη, ως προς τη λεπτομερεια VF αλλα νομιζω βαθμο δεν παιρνει να το χαιρεσαι! +1..να το χαιρεσαι Γιαννη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 08, 2013, 05:02:26 μμ » |
|
Καλορίζικο, πολύ ωραίο νόμισμα. Καθαρό και καλό VF, αλλά όντως δεν παίρνει βαθμό. Είναι πολύ άσχημα τριμμένο / καθαρισμένο.
ΥΓ Τσιμπάω τη φωτογραφία, για τον κατάλογο... Τυχόν καταγγελίες, μηνύσεις κλπ... καλοδεχούμενες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 08, 2013, 05:43:53 μμ » |
|
Κωστα τι avatar ομορφο ειναι αυτο ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 08, 2013, 06:22:33 μμ » |
|
Πιασμενο - επιδιορθωμενο - καθαρισμενο. Κατα τα αλλα καλο νομισμα
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 08, 2013, 07:45:55 μμ από dpodaras »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 08, 2013, 06:25:56 μμ » |
|
Εντάξει τα παιδιά λένε και την καλή τους κουβέντα για λόγους ευγένειας. Τι να μου πουν, ρε καραγκιόζη τι βλακείες ανεβάζεις; Είπαμε να τηρούμε και ένα επίπεδο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
takis123
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 08, 2013, 07:37:01 μμ » |
|
Αξιοθαυμαστη δουλεια στο μπαλωμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 08, 2013, 07:41:31 μμ » |
|
Το νόμισμα δεν είναι μπαλωμένο φίλε μου. Μάλλον ήταν πιασμένο και με την αφαίρεση του κρίκου δημιουργήθηκε αυτή η ανωμαλία στο πεδίο άλλα δεν είναι μπαλωμένο, το έχω στα χερια μου και είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 08, 2013, 07:44:41 μμ » |
|
Το νόμισμα δεν είναι μπαλωμένο φίλε μου. Μάλλον ήταν πιασμένο και με την αφαίρεση του κρίκου δημιουργήθηκε αυτή η ανωμαλία στο πεδίο άλλα δεν είναι μπαλωμένο, το έχω στα χερια μου και είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος
Οπως τα λες ειναι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 08, 2013, 07:46:03 μμ » |
|
Εντάξει τα παιδιά λένε και την καλή τους κουβέντα για λόγους ευγένειας. Τι να μου πουν, ρε καραγκιόζη τι βλακείες ανεβάζεις; Είπαμε να τηρούμε και ένα επίπεδο! Γιαννη ..αν δεν ανεβουν ολες οι "περιπτωσεις" ..δεν θα μαθουμε (αυτοι που δεν ξερουν)...ποτε Η πραξη και το παραδειγμα προχωρα την..εμπειρια για μας τους νεοτερους συλλεκτες. Μονο καλο κανει...ασε που δεν νομιζω να εχει αυτην την ημερομηνια-νομισμα..ολος ο ..κοσμος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 08, 2013, 07:49:14 μμ » |
|
Κωστα τι avatar ομορφο ειναι αυτο ? Ήταν ένα τάλιρο '33 Μονάχου, από τη συλλογή μου. Καλούτσικο... Ακυκλοφόρητο με καταπληκτική πατίνα. Προσωρινό avatar, ήδη έχει αλλαχτεί στο κανονικό μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 08, 2013, 08:01:31 μμ » |
|
Κωστα τι avatar ομορφο ειναι αυτο ? Ήταν ένα τάλιρο '33 Μονάχου, από τη συλλογή μου. Καλούτσικο... Ακυκλοφόρητο με καταπληκτική πατίνα. Προσωρινό avatar, ήδη έχει αλλαχτεί στο κανονικό μου. Για καντου μια καλη παρουσιαση να το χαρουμε και μεις λιγο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 08, 2013, 10:22:02 μμ » |
|
Τι βαθμό θα του δίνατε;
Uploaded with ImageShack.usΠου πας και τα ξετρυπωνεις!!!!!! Αντε καλοριζικο κι αυτο Γιαννη!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 09, 2013, 12:52:19 μμ » |