ρε παιδια... θα με τρελλανετε;; οκ.. εμενα μου αρεσουν και τα περισσοτερα που εχω ειναι τρυπια ή πολυ φθαρμενα λογο και δικης μου τσεπης... αλλα δεν θα βαζατε στην συλλογη σας εστω και τρυπιο ενα τετοιο νομισμα;; ουτε αν το βρισκατε σε μια καλη τιμη δηλαδη;; ειστε σιγουροι οτι θα το ξαναβρειτε;; ελαχιστοι θα το ξαναδουν... κι ακομα ποιο λιγοι θα καταφερουν να το αποκτησουν καλυτερο!! αν δεν κανω λαθος ειναι το δυσκολοτερο ημιδραχμο του Οθωνα!! προσωπικα θα εκανα κολοτουμπες αν το ειχα ακομα κι αν ειχε περασει οδοστρωτηρας απο πανω του! φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το αποκτησω μιας και ειναι ακριβο ακομα και ετσι... τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη.... που....
δεν εχω προβλημα να πω δημοσια λοιπον... οτι φυσικα και θα το ηθελα στην συλλογη μου... αλλα στο θεμα τιμης.... αναγκαστικα θα παω στην πρωτη βαθμιδα... μεχρι 100 ευρω... λογο τσεπης! ακομα και τα 100 ειναι... πολλα...
δεν με πειραζει η τρυπα ή οποιοδηποτα αλλο προβλημα... και μονο που θα εχω ενα τετοιο κομματι της ιστοριας... φτανει!
καταλαβαινω οτι τα ακυκλοφορητα ειναι υπεροχα... αλλα δεν ειναι για ολα τις τσεπες!!
το να εχεις τα φτηνα σχετικα ακυκλοφορητα ναι... καποια απο τα παλια... οτι μπορεις.. απο οθωνα και γεωργιο σε καλες καταστασεις (οσο ειναι δυνατο και απο την αγορα και απο την τσεπη σου) το δεχομαι... ασχετα αν η συλλογη μου ειναι ακομα με "χρεπια".... αλλα σε σπανιοτητες... δεν ισχυει αυτο ρε παιδια!! βρες το πρωτα... μην κοιτατε το γαιδαο που σας χαριζουν στα δοντια! γιατι καποια απο αυτα τα νομισματα ειναι λαχειο να τα βρεις.. τι θα πεις... δεν το θελω γιατι εχει τρυπα; (μιλαω παντα για τιμες που δεν ξεφευγουν απο την πραγματικοτητα... οκ;; δεν μιλαω να το εχει ενας και να το πουλαει 10.000 ευρω!!!).
το νομισμα περα απο την τρυπα.. μια χαρα ειναι.... δεν σας αρεσει η τρυπα... δεκτο.. αλλα αν πας με την σπανιοτητα του νομισματος... θα λεγατε οχι σε μια πενταρα του 1836 σε VF αν ειχε τρυπα;; το λεω γιατι δε νομιζω αν υπαρχει καν σε τετοια κατασταση.. κι αν υπαρχει... θα ειναι... 1.... ποσοι θα κοβονταν για μια τετοια εστω και τρυπια;; οι περισσοτεροι θα σκεφτονταν ποσο κανει το αμαξι αν το πουλησουν... για να παρουν το νομισμα...
το τι πιστευω για τα νομισματα και τα τρυπια, φθαρμενα κτλ.. το εχω πει αρκετες φορες... δεν θα το ξανα αναφερω...
δεκτο αν καποιοι δεν τα θελουν... αλλα παντα να βλεπετε και την σπανιοτητα τους... οσο για τα υπολοιπα... αν καποιος δεν τα θελει... χαριστετα και τα υιοθετω με χαρα! χαχαχαχαχαχα Πλακα κανω παιδες!