athas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:14:07 μμ » |
|
Παιδιά διακοπές θα πάτε???και εαν ναι πείτε κανένα ωραίο σημείο στην Ελλαδίτσα μας ήσυχο με όμορφα νερά!!!
Τέτοιο μόνο Κουφονήσια. Ολα τα άλλα ωραία, αλλά κοσμοπολίτικα. Φίλε Βασιλάκη ξέχασες τη Στούπα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:16:59 μμ » |
|
Παιδιά διακοπές θα πάτε???και εαν ναι πείτε κανένα ωραίο σημείο στην Ελλαδίτσα μας ήσυχο με όμορφα νερά!!!
Τέτοιο μόνο Κουφονήσια. Ολα τα άλλα ωραία, αλλά κοσμοπολίτικα. Φίλε Βασιλάκη ξέχασες τη Στούπα! Εχεις δικιο Θαναση αλλα εγραψα Μεσσηνιακη Μανη και οχι περιοχες,οταν εγραφα ημουν στη δουλεια και καταλαβαινεις δε γινοταν να γραψω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:22:34 μμ » |
|
Όποιος θέλει να ξεφύγει και να ηρεμήσει απο Αθήνα και να κάνει και φοβερά μπάνια Λευκάδα είναι ο προορισμός που ψάχνετε!Καταπληκτικές παραλίες και ηρεμία , ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές! Πήγα πέρσι και πέρασα τέλεια!! Ήμουνα και τυχερός γιατί πρόλαβα να πάω και στον Σκορπιό!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:45:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 05, 2013, 02:55:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 05, 2013, 03:07:50 μμ » |
|
Ελα ρε φιλε........ Τηγανακια Μαραθι κλπ!!!!!! Απο κει εισαι ή απο παραδιπλα;;; Εχω αρκετους Πατινιους φιλους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 05, 2013, 03:28:55 μμ » |
|
Ελα ρε φιλε........ Τηγανακια Μαραθι κλπ!!!!!! Απο κει εισαι ή απο παραδιπλα;;; Εχω αρκετους Πατινιους φιλους εγω απο Λειψους ειμαι τα τηγανακια και το Μαραθι 5 λεπτα με σκαφος (εδω στο συμπλεγμα ειναι ολα)!!! Εχεις περασει απο εδω? Φιλους στην Πατμο?Για λεγε.....Εχω και γω πολους φιλους!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 05, 2013, 03:47:40 μμ » |
|
Τοσο κακη ιδεα εχεις για μας Λοιπον το ξενοδοχειο του Λευτερη http://www.lipsihotels.gr/Προσφορες για δωματια σε π.μ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 05, 2013, 04:07:37 μμ » |
|
Απ' ότι βλέπω οι πιο πολλοί μιλάτε για νησιά και θάλασσα. Εγώ πάντως φέτος τον Αύγουστο θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω διακοπές στο βουνό. Μια βδομάδα στο Καστόρι, ένα πανέμορφο χωριό της Λακωνίας πάνω στον Ταΰγετο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 05, 2013, 04:10:04 μμ » |
|
Οχι ,για να είμαι ειλικρινης το θυμάμαι απο τα παιδικά μου χρονια που μας μάθαιναν τραγουδάκια στην κατασκήνωση το καλοκαίρι,καλό ετσι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 05, 2013, 04:14:08 μμ » |
|
Απ' ότι βλέπω οι πιο πολλοί μιλάτε για νησιά και θάλασσα. Εγώ πάντως φέτος τον Αύγουστο θα πρωτοτυπήσω και θα κάνω διακοπές στο βουνό. Μια βδομάδα στο Καστόρι, ένα πανέμορφο χωριό της Λακωνίας πάνω στον Ταΰγετο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 05, 2013, 08:06:58 μμ » |
|
Ελα ρε φιλε........ Τηγανακια Μαραθι κλπ!!!!!! Απο κει εισαι ή απο παραδιπλα;;; Εχω αρκετους Πατινιους φιλους εγω απο Λειψους ειμαι τα τηγανακια και το Μαραθι 5 λεπτα με σκαφος (εδω στο συμπλεγμα ειναι ολα)!!! Εχεις περασει απο εδω? Φιλους στην Πατμο?Για λεγε.....Εχω και γω πολους φιλους!! Ξερω καλα που ειναι φιλε μου........ Τα λεμε σε π.μ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 05, 2013, 08:12:03 μμ » |
|
Ησυχο μερος για διακοπες που το ξερουν πολλοι...ε δεν θα ειναι πλεον ησυχο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 05, 2013, 10:36:04 μμ » |