mpifteki
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:00:27 μμ » |
|
Ανταλλασω ροφο 3 κιλα au , με σκαρους στα καρβουνα Απ τα πιο νοστιμα ψαρια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:51:31 μμ » |
|
Ανταλλασω ροφο 3 κιλα au , με σκαρους στα καρβουνα Απ τα πιο νοστιμα ψαρια Σου κανει αυτος?Αλλα ειναι λιγακι μεγαλος!!!!Βγαλμενος με τα χερακια μου!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:00:07 μμ » |
|
lefmaggos το κεφάλι θέλω το άλλο χάρισμα είστε σε δύσκολα μέρη αλλα από τέτοια θέματα μαγικά. μπιφτέκι οι σκάροι ήταν προνόμιο για τους νότιους..εκτος από τους "λαγοκεφαλους" ανέβηκαν και αυτοί προς σαρωνικό ευτυχώς και για να μένουμε on topic.......καλά η "υπασπιστρια" σας έκανε εντύπωση η ότι έγινε υπουργός γυναικα και η φώφη ειδικά........τραπεζοϋπάλληλο την ήξερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:19:42 μμ » |
|
χαχαχαχα..ροφακλα! 6-7? ωραιος! Styloroc ποιος σου ειπε πως δεν παω KAI νοτια? φραγκοκαστελο εκει στ αριστερα ψαξου λιγο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:52:06 μμ » |
|
δεν είμαι τόσο κάτω αν και έχω πάει......ποιο φτηνά πάω ταυλάνδη στο νότο για snorkeling μαζί με καμια χαβανέζικη σφεντόνα παρα κρήτη.στη λίμνη πλέον........ του σαρωνικού πάω/zw
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:59:06 μμ » |
|
χαχαχαχα..ροφακλα! 6-7? ωραιος! Styloroc ποιος σου ειπε πως δεν παω KAI νοτια? φραγκοκαστελο εκει στ αριστερα ψαξου λιγο Με ριχνεις 17 ηταν και πυροβολιμενος στον σταυρο!!!!! Οσο για το κεφαλι εχει ηδη γινει σουπα Η φωτογραφια το αδικει... δεν εχω βγαλει ποτε τετοιο θηριο! πολυ καλος μπραβο! Αν δεν ηταν σταυρο, θα ξεβραχωνες ακομη Styloroc και γω ''σαρωνικ σι'' βουταω εκτος απο εκτακτα ή στις διακοπες που παω κατω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιούλιος 03, 2013, 12:30:37 πμ » |
|
σκαροπαππους... το πυρεξ ειναι 40-45cm και ακυκλοφορητο ε (μην ειμαστε και εκτος θεματος)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιούλιος 03, 2013, 01:36:25 μμ » |
|
χαχαχαχα..ροφακλα! 6-7? ωραιος! Styloroc ποιος σου ειπε πως δεν παω KAI νοτια? φραγκοκαστελο εκει στ αριστερα ψαξου λιγο Από τις καλλίτερες διακοπές που έχω κανει κατά καιρούς στο φραγκοκάστελο!!!! Γιωργάκη δεν μας τα είπες αυτά!!! Αριστερά στις ''ξέρες'' εννοείς;;;;; ΥΓ. η τσικουδιά ήταν φανταστική. Την ήπια μαζί με μια συμπατριώτισσα σου......τουγκέδερ...... και γίναμε ''scuba''.....κατάδυση στα βαθιά!!!!!!! Και τα παξιμάδια επίσης!!!! Με πελτέ ντομάτα,λάδι και κάπαρη. ''Τα ρέστα μου''!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιούλιος 03, 2013, 01:42:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιούλιος 03, 2013, 01:43:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιούλιος 03, 2013, 02:32:46 μμ » |
|
Πάντα με κάπαρη....δική μου!!!!Από τα βράχια της Σαλαμίνας. Στο φραγκοκάστελο ψάρευα(ψαροντούφεκο) τις εποχές που μπορούσα....... ......σκάρους 300γρμ ο ένας.Στο 1,5 μέτρο βάθος. Φραγκοκάστελο,Παλαιόχωρα,Σφακιά,Σούγια....τρέλες διακοπές....αξέχαστες...τη να σου λέω τώρα!!! Μου θύμισες καλές εποχές. Νάσε καλά ρε Γιώργη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #27 στις: Ιούλιος 03, 2013, 02:45:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιούλιος 03, 2013, 03:43:10 μμ » |
|
Λογικα τον αυγουστο θα ειμαι κατω, αν σε βγαλει ο δρομος παμε για καμμια βουτια εκει γυρω... εχω πληροφοριες οτι οι τουριστριες τρελαινονται για λουτσο για καρβουνα! (Καντε κανα logout απ την σελιδα οταν φευγετε απ το σπιτι ε? ) Μιχαλη καπαρι φτιαχνει κ ο πατερας μου... πρεπει να ειναι ξαδερφακια με την φουντα! μπορω να βαλω ολο το βαζακι σε μια σαλατα. Η καλυτερη συνταγη παντως για τακο ειναι να βαλεις στο μπλεντερ, λαδι, ριγανη, αλατι, ντοματα φρεσκια, τα χτυπας καλα, ριχνεις πανω απ το παξιμαδι το μειγμα , πετας και μισο κιλο φετα και μερικες ελιες καλαμων ξυδατες,καπαρη και τα γονατιζεις με μισο λιτρο τσιπουρο (με γλυκανισσο παντα)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #29 στις: Ιούλιος 03, 2013, 05:19:39 μμ » |
|
Μια ωραία, νέα και αξιόλογη παρουσία ανέβασα βρε παιδιά και εσείς ξεφύγατε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|