για πέσμας ρε Λιάκο που κρατάς μούγκα,πόσο το έδωσες το εικοσαρικό σου το μσ63 στον Γιωργάκη το βαλ το φλιο μου?
Βασιλάκη εγώ ανέβασα το εικοσάρικο για να κάνουμε εκτιμήσεις νομισματικής φύσεως και να δούμε τα προβλήματά του.
Σε προέτρεψα να ανεβάσεις τα δικά σου για να τα χαζέψουμε και να τα συγκρίνουμε για την ομορφιά τους.
Ορθά έπραξες και είπες ότι είναι προς πώληση και δεν τα ανεβάζεις, και όντως εγώ δεν σκέφτηκα αυτά που σκέφτηκες εσύ.
Την υπόλοιπη κουβέντα που κάναμε πέρα από το νομισματικό την εξέλαβα ως χιούμορ και με τέτοιο τρόπο σου απάντησα για να βγεί και γέλιο που πάντα κάνει καλό.
Να φανταστείς και εγώ έσκαγα στα γέλια όταν διάβαζα τις απαντήσεις σου και να σου πω την αλήθεια έμεινα μακάκας όταν είδα ότι στράβωσες.
Μούγκα κράτησα γιατί κατάλαβα ότι στην πορεία τσαντίστηκες με κάτι που ακόμη δεν το έχω καταλάβει, ίσως είμαι ακόμη αγνός σε κάποια θεματάκια και ζητώ "συγνώμη" γι' αυτό.
Προς απάντηση του πόσο κοστίζει ένα εικοσάρικο MS63, έχουν περάσει δύο από τα χέρια μου, το ένα το πούλησα 650€ και το άλλο 700€.
Εκεί παίζουν οι τιμές σε τέτοια κατάσταση και το γνωρίζουν άπαντες.
Έχω πάρει νόμισμα 3€ και το έχω δώσει 1000€, έχω πάρει επίσης νόμισμα 70€ και το έδωσα 800€ όταν κάποιος μου το ζήτησε, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και πάντα θα υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις.
Δεν παίζει ρόλο πόσο αγοράστηκε ένα νόμισμα, σημασία έχει πόσο κοστίζει.
Και τα δύο εικοσάρικα που είχα στην κατοχή μου τα πήρα 300€, αλλά κάτω από εκεί που άξιζαν δεν τα έδινα.