μιας και μονο ο μανωλης ανεβαζει συνεχως καρτες του και μας δειχνει την ομορφη συλλογη του,ειπα να του κανω και γω παρεα και να ανεβασω μερικες απο τις δικες μου καρτες ωστε να τις βλεπετε και να σχολιαζουμε παρεα!!!ξεκιναω με τις συλεκτικες μου που εχουν και την πιο μεγαλη αξια για μενα στην συλλογη μου μιας και αυτες τις εχω κλειστες.λοιπων ξεκιναμε για σημερα με τα 5 πρωτα ζευγαρια συλλεκτικα του οτε
1)λυτρας και ριζος αυτες οι καρτες εκδοθηκαν στις 11/94 με τιραζ 4.000 και ηταν οι πρωτες συλλεκτικες του οτε
οποιος δεν ηταν γραμμενος στον οτε(οπως και γω)
για να τις αποκτησει σημερα θελει γυρω στα 150 ευρω
2)μαλαμος αυτο ηταν το δευτερο ζευγαρι του οτε που κυκλοφορησε στις 06/95 με τιραζ 5.000 και οπως ειπα και στην αρχη αν δεν ησουν γραμμενος στον οτε σημερα πρεπει να δωσεις γυρω στα 100 ευρω για το ζευγαρι
3)ολυμπιακοι αγωνες το τριτο κατα σειρα ζευγαρι του οτε που εκδοθηκε στις 04/96 με τιραζ 7.500 και σημερινο κοστος αγορας γυρω στα 40-50 ευρω
4) περναμε στο 4 κατα σειρα ζευγαρι του οτε που εκδωθηκε στις 08/96 με τιραζ 8.500 και ηταν τα ελληνικα υπερωκεανια(αθηναι-1910 και μεγαλη ελλας 1914-1937)κοστος αγορας σημερα 30-35 ευρω το ζευγαρι
5)και τελος για σημερα περναμε στο πεμπτο κατα σειρα ζευγαρι παλι θεμα τα ελληνικα υπερωκεανια που εκδοθηκε στις 12/96 με τιραζ 10.000 και αφορουσε τα 2 υπερωκεανια (κυρηνεια και μωραιττης)κοστος αγορας σημερα γυρω στα 20-25 ευρω το ζευγαρι!!!!
ελπιζω να σας αρεσαν οι καρτες και η ιστορια τους!!!!!!
Υ.Γ τις τιμες που εβαλα για το καθε ζευγαρι ειναι δικια μου αποψη οτι κοστολογουνται τοσο. τις εβαλα για να το διαβαζουν αυτοι που δεν ξερουν ποσο κυμαινονται αυτες οι καρτες και να μαθαινουν!!!(μην ρωτανε συνεχεια)