Να συνοψισω λιγο τωρα τα γραφωμενα σας?
Σας αρεσει το στεκι λετε!!
Στο διεφθαρμενο σαιτ που ειστε υπευθηνος και μπορειτε να σβηνετε οτι δεν ειναι πρεπων γιατι αφηνετε λοιπον να πλανατε αυτη η συκοφαντια?
Και οχι μονο τα αφηνετε αλλα συμετεχετε ενεργα και με λογια υποστιριζωντας τον!!
Πια δημοκρατια? Τριχες κατσαρες?
Δευτερο μηνυμα:
Συλλεκτης του Κ ω λ ο υ , Κ ω λ ο φορουμ?
Αλλο μηνυμα !!
Ποτε δεν θα γραφτω εκει!!
Γραφτηκατε ομως!!
Kα' αρχήν δεν σας επιτρέπω να ονομάζετε το site διεφθαρμένο, χωρίς να το τεκμηριώνετε....
κατα δεύτερον, βρίσκω άκαιρα τα μυνήματα σας, και αν και εχω για ολα απαντήσεις, δυστυχώς δεν επιθυμώ να μπω στην διαδικασία της αντιπαράθεσης (θα σας ελεγα για παράδειγμα, με την ίδια λογική που αφήνετε εσείς μυνήματα εδώ μεσα, και που απευθύνονται αποκλειστικά σε μένα, και ομως παραμένουν)
Και φυσικά δεν είχα σκοπό ποτέ να γραφτώ εδώ, αλλά γράφτηκα, οπως φαίνεται παρακάτω, για να απαντήσω στις συνεχιζόμενες αναφορές σας, εμμέσως πλήν σαφώς προς το άτομό μου...
Τωρα, για να μήν κάνω quote και το παρακάτω σας μύνημα, και γιατί συνεχίζω εδώ, θα σας λύσω κι αυτήν την απορία, και μετά απο αυτό, διαγράψτε μου τον λογ/μό..., δεν επιθυμώ να μετέχω πλέον..
Μόλις λοιπόν γράφτηκα, απο τις συνεχιζόμενες προσκλήσεις προς το πρόσωπό μου, εμμέσως πλην σαφώς, το τόπικ εκείνο που πήγα να εξηγήσω τι εγινε, κλειδώθηκε- μάλιστα, τώρα δεν το βρίσκω κάν..., ισως να κάνω κάτι λάθος, αλλά νομίζω εχει διαγραφεί..., εμπάς περιπτώσει, το τόπικ τότε κλειδώθηκε, και συντονιστής σας επικοινώνησε μαζι μου τηλεφωνικά, να μου πει να μήν δώσω συνέχεια, αλλά αν τυχόν θέλω να συνεχίσω να μετέχω, με τις οποιες γνώσεις μου στο φόρουμ, ήμουν επρόσδεκτος..., το σεβάστηκα, και για αυτό συνέχισα...
Τώρα οπμως δεν επιθυμώ πλέον...παρακαλώ πολύ, να διαγραφεί ο λογ/μός μου...