tom
|
|
« Απάντηση #105 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:22:46 μμ » |
|
Ρε παιδια ολοι το ιδιο λεμε....ο κωστακης .......ειναι κωστακης......ομως δεν υπαρχει περιπτωση μια στο τετρακις να ειναι ...μονο ο κωστακης
εσυ τωρα συνηλθες απο το 2-0?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #106 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:26:15 μμ » |
|
Για αυτό Αντώνη χανιώτη λέω έγγραφη βεβαίωση από τουςγονείς.Αλλο Κωστάκης και άλλο Επώνυμο,διεύθυνση ,γονείς,και πιθανό σόι συλλέκτων Επικαλούμενη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ- βγάζω τον ποντικό Σόι συλλεκτών; μου εφτιαξες ευχάριστα την νύχτα ,τέλειο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #107 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:26:52 μμ » |
|
Ρε παιδια ολοι το ιδιο λεμε....ο κωστακης .......ειναι κωστακης......ομως δεν υπαρχει περιπτωση μια στο τετρακις να ειναι ...μονο ο κωστακης
εσυ τωρα συνηλθες απο το 2-0? εχεις δει ποτε 3-0....... ανατροπη?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #108 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:27:51 μμ » |
|
εσυ τωρα συνηλθες απο το 2-0? κάτι μου θυμίζει το 2-0,και εσυ δικός μας είσαι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #109 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:31:51 μμ » |
|
εσυ τωρα συνηλθες απο το 2-0? εχεις δει ποτε 3-0....... ανατροπη? εχω δει,,τοτε με τον ΟΦΗ στο τηγανι 4-0 ημιχρονο 4-5 τελικο,,,κατι τετοιο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #110 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:32:31 μμ » |
|
Αντε καληνυχτα παιδια...Αυριο παλι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #111 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:56:30 μμ » |
|
383 αναγνωσεις,,,8 σελιδες,,,ωραιο θεμα για το διλεπτακι μου,,,,,εμενα μου αρεσε,,,νομιζω οτι πρεπει να το αδικει η φωτογραφια,,,,,δεν περιμενω πολλα αλλα νομιζω οτι μπορει οριακα να γραψει μς
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #112 στις: Ιούνιος 10, 2013, 11:58:28 μμ » |
|
383 αναγνωσεις,,,8 σελιδες,,,ωραιο θεμα για το διλεπτακι μου,,,,,εμενα μου αρεσε,,,νομιζω οτι πρεπει να το αδικει η φωτογραφια,,,,,δεν περιμενω πολλα αλλα νομιζω οτι μπορει οριακα να γραψει μς
πραγματι τομ,το γ######ε λιγο το θεμα...σχετικα με το διλεπτο σου,και εγω την ιδια αποψη εχω για οριακα μς.το επομενο που ανεβηκε του 1901 πιστευω λιγο καλυτερο απο το δικο σου..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #113 στις: Ιούνιος 11, 2013, 12:00:31 πμ » |
|
οχι δεν με νοιαζει για το θεμα,αφου και εγω ειχα αποριες με τον πιτσιρικα,,,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #114 στις: Ιούνιος 11, 2013, 12:30:13 πμ » |
|
θανάση θα δείς προσεκτικά το νομισματάκι γιατί μου φαίνεται οτι εχουμε σοβατότατη μετατόπιση αξονα,αυτό γράφω γιατι ενω εχει ενα χτυπηματάκι στο rim, στήν πρώτη φωτογραφια ,οταν το φωτογράφησες απο την πλευρά της κορώνας αυτο φαίνεται μεταξυ Τ και Ε στην λέξη πολιτεία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #115 στις: Ιούνιος 11, 2013, 12:35:43 πμ » |
|
πολυ σωστη παρατηρηση! προκειται ομως για το ιδιο χτυπημα η ειναι 2 διαφορετικα?αν και νομιζω οτι σωστα λεει ο εντισον..τομ τι ισχυει τελικα? το εχεις στα χερια σου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #116 στις: Ιούνιος 11, 2013, 07:27:55 πμ » |
|
oxi,,,μολις παραλαβω θα σας πω....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #117 στις: Ιούνιος 11, 2013, 02:32:26 μμ » |
|
οκ..αναμενουμε λοιπον.. καλοριζικο κιολας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
strataras
|
|
« Απάντηση #118 στις: Ιούνιος 11, 2013, 03:45:22 μμ » |
|
Σιγά το νόμισμά σου που καυχέσαι ότι έπιασε και 8 σελίδες. Και άλλαξε το θέμα. Ο σωστός τίτλος του θέματος είναι: ''Κωστάκης 12 ετών ή κάποιος άλλος μεγαλύτερος σε ηλικία;'' Αυτός έπιασε τις 8 σελίδες,όχι το διλεπτάκι σου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #119 στις: Ιούνιος 11, 2013, 04:05:15 μμ » |
|
Σιγά το νόμισμά σου που καυχέσαι ότι έπιασε και 8 σελίδες. Και άλλαξε το θέμα. Ο σωστός τίτλος του θέματος είναι: ''Κωστάκης 12 ετών ή κάποιος άλλος μεγαλύτερος σε ηλικία;'' Αυτός έπιασε τις 8 σελίδες,όχι το διλεπτάκι σου! Καλα σου λεει ο ανθρωπος με τα λιώματα που πας και αγοράζεις... Μέχρι και ο Κωστάκης που ναι 12 χρονών έχει MS 154.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
|