Φίλε spykat εάν έχεις δραχμές 1868 μσ62 με κάτι λιγότερο απο 300 ευρό φέρε να στις αγοράσω.
Για οτιδήποτε άλλο έλα να τα πούμε απο κοντά μιάς και δεν είμαι νταής ούτε και μάγκας του πληκτρολογίου.
Οι διαχειριστές οπως και οι υπόλοιποι διάβασαν ποιός προσέβαλε ποιόν.
rakosyllekths, το ποιον του χαρακτηρα σου εχει φανει ηδη απο τα προηγουμενα μηνυματα σου. Δεν αλλαζει απο ενα μηνυμα. Μονο οι προσφερομενες τιμες σου για την δραχμη εχουν αλλαξει 3 φορες εκ μερους σου μεσα σε 2 μερες.
Ωστε εγινα και εμπειρο τρολ τωρα epop διαχειριστα? Απο ποτε? Οσες φορες συμμετεχω σε συζητηση λεω καλοπροαιρετα την αποψη μου. Πιθανως δεν αρεσει σε πολλους, αλλα αυτο που πιστευω,γραφω. Ποσες φορες εχω βοηθησει ανθρωπους με αποριες? Πιστευα οτι το σαιτ ειναι αμεροληπτο και προστατευει ολα τα μελη του εξισου, αλλα αν κρινω απο τους χαρακτηρισμους και τη συμπεριφορα των διαχειριστων που μεροληπτουν υπερ συγκεκριμενων μελων, αναθεωρω αποψη.
Πισω απο το ψευδωνυμο υπαρχει ανθρωπος με ονομα, τιμη και υποληψη που δεν μπορουν να τον θιγουν, να τον απειλουν και να τον προσβαλλουν επειδη ετσι σας αρεσει. Εστω και τωρα ομως θα περιμενω να διαβασω μια συγγνωμη για να θεωρησω το θεμα ληξαν.
Οσο για σενα pepos, θα επρεπε να ηξερες καλυτερα τι χαρακτηρας ειμαι. Μια μονο φορα μου εγραψες κατι για ενα μελος και το σεβαστηκα αμεσως χωρις να σε αμφισβητησω και ειδες τη συμπεριφορα μου. Τωρα ομως εγινα τρολ για να υποστηριξεις τον φιλο σου...
Αγαπητέ spykat που είδες ότι συμφωνώ με τις απόψεις των υπολοίπων για το χαρακτηρισμό?
Εγώ απλά είχα απορία για το τι είναι troll το οποίο το έμαθα πριν από μερικές μέρες μέσα από το στέκι σε άλλο νήμα.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις που αναφέρθηκα για εσένα με αυτό το χαρακτηρισμό?
Ο Βασιλάκης βεβαίως και είναι φίλος μου αλλά όταν κατά την άποψη μου έχει άδικο σε κάτι τουλάχιστον δεν τον υποστηρίζω.
Εάν ένα σχόλιο που έκανα σε όλο το νήμα για το ότι δεν γνώριζα τον όρο troll, εσύ το εξέλαβες ως υποστήριξη προς το Βασιλάκη, τότε μάλλον απέχουμε στη θεώρηση περί λογικής.
Εάν βέβαια ήθελες τη γνώμη μου για το συμβάν, θα σου έλεγα ότι όντως τον προσέβαλες τον Βασιλάκη γνωρίζοντας βεβαίως ότι δεν είναι μόνο συλλέκτης.