Ωραία,και εσύ τι κάνεις;
Εγώ τι κάνω;
Τι κάνουμε όλοι;
Σηκώνεις εσύ το θέμα,σχολιάζω εγώ πρώτος,και στην συνέχεια καμιά 20αριά άλλοι φίλοι,και κλείνει εκεί το θέμα,γιατί θα έχουν βγει σε 2 ημέρες άλλα 20 θέματα.
Όλα από τον καναπέ,αραχτοί με τις φραπεδιές,και μέσω ίντερνετ.
Καλά να πάθουμε.
Καλά μας κάνουνε.
Είδες στην Τουρκία τι έγινε,αλλά και στην Αίγυπτο,και σε άλλες χώρες της '' Αραβικής Άνοιξης ''.
Επόμενο θέμα...
Και την να κανω ρε Στρατο?
Να παω να πλακωσω τον μπενυ στις σφαλιαρες ?που για να τον πλησιασεις στα 15 μετρα πρεπει να περασεις απο 5 νταγλαραδες,,,,η να παω στο συνταγμα και να αρχισω να φωναζω μονος μου?
Και ποιον να υποστηριξω?για ποιον ναφωναζω?για τον τσιπρα η για την χρυση αυγη?
Δεν θελω κανεναν απο αυτους που ξερουμε.
Θελω καποιον που αυτη την στιγμη δεν φαινεται να υπαρχει.
Θελω καποιον που να βαλει πολλα στραβα στην θεση τους.
Να αρχισει να παιρνει κεφαλια στο δημοσιο που εχει πεσει η μεγαλη λοβιτουρα χρονια τωρα απο ολους τους.
Οχι αυτους που πιανουν.και τους διπλανους τους που κανουν οτι δεν ηξεραν και πεφτουν απο τα συνεφα.
Τι λες ρε καρ@@λη ?δεν τα εβλεπες τα λεφτα και ησασταν στο ιδιο γραφειο 10 χρονια?παρτου το κεφαλι.
Να βαλει 200 τσακαλια πιτσιρικαδες χακεραδες να μηχανογραφησουν ολη την ελλαδα σε μια βδομαδα.
να πηγαινεις οπο υ θες στο ικα π.χ. και να λες θελω βιβλιαριο υγειας,,,να παταει το ονομα σου και να βγαζει οτι χαρτι χρειαζεται ,,,απο ληξειαρχικο μεχρι εφοριακο και τελος.
ετσι δεν θα λαδωνεται κανεις,,,,,γιατι και τωρα τα παιρνουν.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑΣΗΚΩΘΩ νωρις.
Ακριβώς αυτό παιδιά... ή κοιμόμαστε όρθιοι σα ζώα, ή τρωγόμαστε μεταξύ μας αντί να κάνουμε κάτι...Με μία πρόταση (3) όπως το είπατε:
Η Ελλάδα τελείωσε.Έσβησε. Άντε σβήσε και εσύ το φως και πάνε για ύπνο...